Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 14/09/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
«Άμεση η ανταπόκριση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπάλληλων στην πρόσκληση της Ένωσής μας».
 
 
Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμά μας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων βρέθηκε δια του Προέδρου της Γρηγόρη Γερακαράκου και του Νομικού της Συμβούλου Χάρη Μπουκουβάλα στην Κέρκυρα, προκειμένου να διαπιστώσουν «ιδίοις όμμασι» τις απάνθρωπες και σκληρές συνθήκες που βιώνουν οι συνάδελφοί μας το Χ.Υ.Τ.Υ. Λευκίμμης.«Εργασιακός Μεσαίωνας», υπερεργασία χωρίς ημερήσιες αναπαύσεις, καταστρατήγηση των κανόνων Υγιεινής και Ασφάλειας, έκθεση σε κίνδυνο, σωρεία άλλων παραβάσεων σε βάρος «σκληρά εργαζόμενων υπαλλήλων», από της 26 Ιουνίου μέχρι και σήμερα και για άγνωστο χρόνο και «αιμορραγία πόρων» από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου μας.
 
Σειρά επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και φορείς της Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκαν χθες 12 Σεπτεμβρίου 2018, προκειμένου να καταγραφούν και να αναδειχτούν τα παραπάνω ζητήματα. Ο Πρόεδρός συνοδευόμενος από το Νομικό Σύμβουλο της Π.Ο.ΑΣ.Υ., μαζί και με τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Ιωάννη Κατσιαμάκα  και τους Προέδρους των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας και Αξιωματικών Αστυνομίας Ιονίων Νήσων, συναντήθηκαν με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Ματσούκα, την Χορική Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικολέτα Πανδή, τον Αντιδήμαρχό Κέρκυρας Γεώργιο-Ηλία Παντελιό, τον Πρόεδρο του Συλλόγου ¨Αλεύκιμμων¨ κ. Σπύρο Πανδή και την κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.
 
Επίσης ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ., συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ε.Α.Υ.Ν. Κέρκυρας, επισκέφτηκαν τους συναδέλφους μας στο Χ.Υ.Τ.Υ. Λευκίμμης, όπου διαπίστωσε προσωπικά, τις πραγματικά «σκληρές» και«επικίνδυνες» συνθήκες εργασίας που επικρατούν εκεί, μέσα στα σκουπίδια, τα τρωκτικά και τα σμήνη από μύγες και κουνούπια. 
   
Δυναμική-ουσιαστική και πολλά υποσχόμενη η παρουσία του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στην Κέρκυρα, καθιστώντας σαφές ότι, θα θέσει τόσο τη Φυσική όσο και την Πολιτική Ηγεσία «προ των ευθυνών τους», προκειμένου να επιτευχθεί η άμεση απεμπλοκή των αστυνομικών δυνάμεων από αυτό «το πάρεργο που υποβαθμίζει το ρόλο μας ως αστυνομικών» όπως το χαρακτήρισε και η τήρηση των κανονισμών και των νόμων.
 
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των Συναδέλφων της Ε.Α.Υ.Ν. Κέρκυρας, ευχαριστούμε θερμά την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και τον Πρόεδρό της Γρηγόρη Γερακαράκο, για την άμεση ανταπόκριση και την προσπάθεια ανάδειξης και επίλυσης των εργασιακών ζητημάτων που αφορούν τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας αλλά και των δυνάμεων που διατίθενται από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας, απ’ όλη σχεδόν τη χώρα γι’ αυτό το σκοπό.-
 
                                       
     Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
                            -Ο-                                                      -Ο-
                                             Πρόεδρος                                         Γεν. Γραμματέας
 
 

                                     ΜΠΟΖΙΚΗΣ  Νικόλαος                          ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ Εμμανουήλ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis