Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 14/07/2015

Ο πρόσφατος τραυματισμός δύο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ στη διάρκεια καταδίωξης ενός ύποπτου αυτοκινήτου στον Άγιο Στέφανο, στάθηκε αφορμή για επανεκκίνηση του προβληματισμού αναφορικά με το ζήτημα του "δικάβαλου".

Το θέμα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από

στελέχη της ομάδας ΖΗΤΑ.

- Διαχειριστές της σελίδας Ομάδα ΖΗΤΑ στο facebook: Περαστικά-θα καταλάβει επιτέλους κανείς από τους χαρτογιακάδες οτι το Δικάβαλο προκαλεί κινδύνους σε καταδίωξη???

 

Ακολουθούν διάφορες σκέψεις και τοποθετήσεις επί του θέματος αστυνομικών.

- Γρήγορη ανάρρωση στους συναδέλφους!!! Εγώ Όταν πήγα στην Ζ έμαθα ένα δεν προσπερνάμε τον παλιό......Κάτι παραπάνω ξέρει αυτός!!! Κάτι που δεν υπάρχει στη Ζ τώρα! Όσο για το δικαβαλο έχει μσλλιαση η γλώσσα μας δεν Γ Ι Ν Ε Τ Α ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΤΑΔΊΩΞΗ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΈΦΤΕΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ 2ΑΤΟΜΑ ΦΤΑΝΕΙ.....

- Ποιός να το καταλάβει, τα έχουμε ξαναπεί στο δικάβαλλο πέρα από την δύναμη πυρός δεν έχεις κανένα άλλο πλεονέκτημα, έπεσε η μηχανή χάνεις αμέσως δυο Αστυνομικούς. Τι να πεις πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού. Με τα λεφτά που ξοδεύτηκαν για την αγορά θα φτιάχνανε ομάδες στην "Ζ¨" με 10 Αστυνομικούς και ολα καλά. αλλά ποιος να το σκεφτεί

- Παιδια αν υπαρχει συνχρονισμος το δικαβαλο δεν ειναι καθολου επικινδυνο.τεχνη θελει κ τροπο.
Και αναλογα την εξοικειωση που εχει ο καθε αναβατης με τη μηχανη τ.να τη γνωριζει οπως τη γυναικα τ.

- Μηχανή δικάβαλη και για βολτα είναι επικινδυνη για τον συνοδηγό όχι για καταδίωξη Περαστικά και προσοχή η δουλειά δουλειά αλλά και η ζωή δεν μας ξανά δίνει ο θεός !!!

- Πολυ επικινδυνο το δικαβαλο πρεπει κατι να γινει με αυτο το θεμα, για να μην γινονται ατυχηματα, φτανει που εχουν να κανουν με τους κακοποιους τα παλληκαρια, εχουν και αυτα οικογενειες που ανησυχουν.

- Περαστικά παλικάρια ! Το υπουργείο να λάβει μέτρα άμεσα !

- οτι ποιο επικνδυνο αυτοι που το διαταξανε δεν ξερουν που παν τα τεσσερα μηπως καβαλησανε μηχανη ποτε τους. ας κατσουν πισω απο ενα ζητα και μετα να μας δειξουν το σοβρακο τους.

- Περαστικα να ειναι..κ γρηγορη η αναρρωση!
Αν ο χαρτογιακας δεν ετρεξε ΠΟΤΕ.δικαβαλο..εστω κ μ .."παπι"..ποτε δ προκειται ν καταλαβει τον κινδυνο!
Στα χαρτια...ολα ειναι ιδεατα φτιαγμενα!!

http://www.bloko.gr

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis