Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 01/01/2022

Ο διοικητής του τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης ευχήθηκε στην οικογένεια για τον ερχομό του νεογέννητου μέλους της και της παρέδωσε σε μια συμβολική κίνηση ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου

Ο ερχομός του νέου έτους έδωσε χαρά στην οικογένεια Παπαδάκη, καθώς έφερε στον κόσμο, σήμερα το πρωί στις 11.00, ένα υγιέστατο αγοράκι, που είναι το πρώτο μωρό που γεννιέται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου τη Νέα Χρονιά.

Το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου ευχήθηκε στην οικογένεια για τον ερχομό του νεογέννητου μέλους της και της παρέδωσε σε μια συμβολική κίνηση ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου θέλοντας να δώσει το μήνυμα οτι ‘Η οδική ασφάλεια ξεκινάει από το μαιευτήριο’.

Το παιδικό κάθισμα θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του οχήματος κάθε γονέα που μεταφέρει μικρά παιδιά προκειμένου να είναι ασφαλείς. "Καλή Χρονιά σ’όλο το κόσμο με υγεία,αγάπη,αισιοδοξία και με την ευχή το Νέο Έτος να απαλλαγούμε απ’αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση και να επανέλθουμε στην κανονικότητα" - ευχήθηκε ο διοικητής της Τροχαίας Αγ.Νικολάου, Πέτρος Ζερβάκης.

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis