Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 02/11/2019

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό των δραστών


Ανησυχία έχουν προκαλέσει στις αρχές τα δύο περιστατικά ένοπλων ληστειών σε σούπερ- μάρκετ του Ηρακλείου σε διάστημα μόλις 10 ημερών.

Οι δράστες και των δύο ληστειών παραμένουν άφαντοι ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την όσο το δυνατόν συντομότερη εξιχνίαση των ληστειών, που και οι δύο έγιναν απογευματινές ώρες και μάλιστα σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης ενώ και οι δύο δράστες, φορούσαν καπέλα «τζόκεϊ».

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σίγουρα θα σταθεί «σύμμαχος» στον έργο της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Ληστεία σε σούπερ - μάρκετ στην Μάχης Κρήτης

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής και συγκεκριμένα λίγο πριν κλείσει το κατάστημα, άντρας κρατώντας όπλο  «μπούκαρε» στο κατάστημα  επί της Μάχης Κρήτης προκειμένου να αρπάξει τις εισπράξεις από τα ταμεία.

Ο δράστης που φορούσε  μπουφάν με κουκούλα, καπέλο τύπου  «τζόκεϊ» και είχε μαντήλι στο στόμα του, αφού πήρε, ένα ποσό της τάξης των 600 ευρώ, εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, με την αστυνομία να ειδοποιείται άμεσα και να σπεύδει στο σημείο.

Ληστεία σε σούπερ - μάρκετ στην Λ. 62 Μαρτύρων

Πριν από περίπου 10 ημέρες ένοπλος ληστής φορώντας καπέλο τύπου «τζόκεϊ» και γυαλιά ηλίου  μπήκε σε σούπερ-μάρκετ επί της Λ. 62 Μαρτύρων. 

Κρατώντας όπλο κινήθηκε απειλητικά προς τη φοβισμένη υπάλληλο και απειλώντας την μπόρεσε και της άρπαξε από τα ταμείο τις εισπράξεις, ποσό που υπολογίζεται στα 700-800 ευρώ.

Ο δράστης και σ’ εκείνη την περίπτωση τράπηκε σε φυγή, ενώ  άνδρες της ασφάλειας πήραν στα χέρια τους οπτικό υλικό, που είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης.

Πηγή:  neakriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis