Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 11/12/2022

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Χανιών:

Τα τελευταία 4,5 χρόνια η Ένωσή μας καθιερώνει δράσεις μέσα από τις οποίες ενισχύει τις οικογένειες των μελών μας, καθώς πάγια αρχή μας είναι η ενίσχυση αυτού του θεσμού.

  Συγκεκριμένα κάθε Σεπτέμβριο χορηγεί δωροεπιταγές αξίας 40 ευρώ σε κάθε μέλος της Ένωσης, του οποίου το τέκνο, θα φοιτήσει για πρώτη φορά στην Α΄ Δημοτικού κατά την εκάστοτε σχολική χρονιά.

  Ομοίως κάθε Πάσχα, ως Ένωση, αιτούμαστε και λαμβάνουμε δωρεάν από αλυσίδες super market της πόλης μας,  δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ έκαστη, με σκοπό να ενισχύονται οικονομικά η κάθε μία από τις πολύτεκνες οικογένειες συναδέλφων – μελών μας.

  Τέλος, κάθε Χριστούγεννα, αιτούμαστε και λαμβάνουμε δωρεάν από αλυσίδες super market της πόλης μας, δωροεπιταγές αξίας 25 ευρώ έκαστη, με σκοπό να ενισχύονται οικονομικά η κάθε μία από τις τρίτεκνες οικογένειες συναδέλφων – μελών μας.

  Έτσι και τη φετινή χριστουγεννιάτικη περίοδο, η Ένωσή μας αιτήθηκε και έλαβε πενήντα τέσσερις (54) δωροεπιταγές αξίας είκοσι πέντε (25) ευρώ έκαστη, με σκοπό να διαμοιραστούν σε πενήντα τέσσερις (54) τρίτεκνους συναδέλφους και παράλληλα ενεργά μέλη της Ένωσής μας για να κάνουν χρήση αυτών στο φετινό γιορτινό τραπέζι.

  Ευχαριστούμε θερμά, κατά σειρά ανάλογα του ύψους της χορηγίας τους, τα super market «ΣΥΝ.ΚΑ.» - «FINO MARKET» - «ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ CASH AND CARRY» - «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ», για την άμεση ικανοποίηση, εξ’ ολοκλήρου, των αιτημάτων μας. Ομοίως ευχαριστούμε έτερη αλυσίδα SUPER MARKET, η οποία δεν επιθυμούσε δημοσιοποίηση των στοιχείων της, για τη χορηγία της. Δίχως τη συμβολή τους δεν θα μπορούσαμε να πράξουμε τη συγκεκριμένη μας δράση, συνολικού κόστους 1350 ευρώ και με την οποία θα ενισχυθούν πενήντα τέσσερις (54) τρίτεκνες οικογένειες συναδέλφων μας.

  Οι συγκεκριμένες επιταγές, θα δοθούν στους δικαιούχους συναδέλφους – μέλη της Ένωσης την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου  και ώρες 18:00΄-20:30΄ στην έδρα του Σωματείου μας.

 Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους μας αλλά και στους συμπολίτες μας καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

6985777131

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

6972871787

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis