Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ
18:30 | 24/05/2022

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα, η τελετή εγκαινίων του κτηρίου των νέων Εστιατορίων - Αίθουσας Ψυχαγωγίας της Σχολής, κατόπιν δωρεάς της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Στην τελετή επίσης παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου & Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού - Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-ΟHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης και ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis