Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΟΠΚΕ
17:14 | 07/06/2022

Χθες (06-06-2022) το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, πραγματοποιήθηκε η παραλαβή ενός οχήματος, τύπου «τζιπ», το οποίο προσέφερε ανιδιοτελώς, η εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων « AUTO KONDILOPOULOS », για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, εξέφρασε στον κ. Ανδρέα Κονδυλόπουλο, τις θερμές του ευχαριστίες για την ευγενική αυτή προσφορά.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο Βοηθός του, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Βασιλείου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Καλούσιος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αρχιφύλακας Αθανάσιος Νταβούρας, κατά την παραλαβή του οχήματος, τον ευχαρίστησαν, επισημαίνοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες ενισχύουν τους αστυνομικούς και αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση του έργου τους.

Εικόνα
α

 

Εικόνα
α

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis