Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 28/01/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Σάμου:

Βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση, να παραδώσουμε εντός του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, παρουσία και του Διευθυντή αυτής Ταξιάρχου κ. ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ Ανδρέα, τέσσερα (4) κράνη μοτοσυκλέτας, στους συναδέλφους μας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου,τα οποία αποτελούν δωρεά του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.

Ο εν λόγω Όμιλος και προσωπικά ο πρόεδρος αυτού κ. Μαθιουδάκης Ιωάννης, ανταποκρινόμενος άμεσα σε σχετικό αίτημά μας και στα πλαίσια της αγαστής μας σχέσης, προέβη σε αυτή την δωρεά, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του προσφερόμενου έργου των υπηρετούντων Αστυνομικών στον ακριτικό Νομό της Σάμου, εν μέσω του χρόνιου μεταναστευτικού ζητήματος, της πανδημίας και των συνεπειών του πρόσφατου καταστροφικού σεισμού.

Ενέργειες σαν αυτές, αποτελούν πέραν της αναγνώρισης και σαφή επιβράβευση των καθημερινών προσπαθειών των συναδέλφων μας, για την διασφάλιση του αγαθού της ασφάλειας στην τοπική κοινωνία. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, ενός ιστορικού Ομίλου που μετρά 60 χρόνια από την ίδρυσή του και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στο έργο τους, που αφορά την υλική και ηθική στήριξη τόσο των Αστυνομικώνσε υπηρεσιακό και προσωπικό επίπεδο, όσο και των οικογενειών τους όταν αυτό απαιτηθεί, σε όλατα μήκη και πλάτη της Χώρας.-

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία

Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis