Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
20:14 | 22/06/2022

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

Η Ένωσή μας συνεχίζει να πραγματοποιεί επισκέψεις σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας και να πραγματοποιεί συναντήσεις με μέλη της, προκειμένου να καθίσταται κοινωνός των αναγκών και των ελλείψεων που αντιμετωπίζουν.

Μέλη του Προεδρείου μαζί με εκλεγμένους αντιπροσώπους της Ένωσής μας, επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησαν συνάντηση με το Διευθυντή της Υπηρεσίας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΜΠΑΣΜΠΑΝΑ Γεώργιο.

Ο κύριος Διευθυντής συνεχάρη το Προεδρείο για το έργο του και για την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της Υπηρεσίας, στην οποία και παραδόθηκε ένας φορητός υπολογιστής (laptop) μάρκας Lenovo

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ομοίως και στο Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας . Η Ένωσή μας, ανταποκρινόμενη στο αίτημα των μελών της, προχώρησε στην παράδοση μίας σύγχρονης μονάδας ηλεκτρονικού υπολογιστή της εταιρίας Dell και μίας επιτραπέζιας οθόνης της εταιρίας Xiaomi Mi 23.8 ιντσών , προκειμένου να καλυφθούν οι υπηρεσιακές ανάγκες που είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της θερινής περιόδου.
Η Ένωσή μας αξιοποιεί τη δύναμη και την εμπιστοσύνη που της παρέχουν τα μέλη της, προσβλέποντας στην καθημερινή ανταπόδοση της στήριξης αυτής.

Η Ένωση ανήκει στα μέλη της!

Για το Προεδρείο
Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος
Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος
Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος
Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ
Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος
Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis