Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 28/02/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας:

Την Τρίτη 23-02-2021 μέλη του προεδρείου της Ένωσής μας επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας, στη Νιγρίτα Σερρών, όπου παρέδωσαν στον Διοικητή του Τμήματος, παρουσία και του Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. Βασιλκαρίδη Ιωάννη, αλεξίσφαιρα γιλέκα τελευταίας τεχνολογίας, για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών των συναδέλφων, θέλοντας ως Ένωση να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της ατομικής τους ασφάλειας.

Το προεδρείο της Ένωσης, συζήτησε ουσιαστικά και εποικοδομητικά με τους συναδέλφους, για θέματα της υπηρεσία τους, αλλά και για τα κοινά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των μεικτών Αστυνομικών Τμημάτων της περιφέρειας εν γένει.

Τα εν λόγω αλεξίσφαιρα, όπως ενημερώσαμε τα μέλη μας, με την από 22-1-2021 ανακοίνωσή μας, αποτελούν μέρος μεγάλης χορηγίας αλεξίσφαιρων γιλέκων, πιστοποιημένων με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, που η Ένωσή μας εξασφάλισε και όπως αναφέραμε θα διανείμει σε αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειάς μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, στόχος μας είναι να είμαστε εμπράκτως και με κάθε τρόπο δίπλα σε όλα τα μέλη μας - συναδέλφους που καθημερινά μάχονται ενάντια στο έγκλημα εξασφαλίζοντας στο κοινωνικό σύνολο το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας.

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος


https://www.eakm.gr/cp/415-1.jpg

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis