Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:24 | 03/05/2022

Ανακοίνωση Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. για την απόφαση της δίκης Ζακ Κωστόπουλου:

Η σημερινή αθωωτική απόφαση για τους συναδέλφους μας στην υπόθεση του Ζαχαρία Κωστόπουλου έβαλε τέλος στην αγωνία τους και στην αγωνία όλων μας, αφού πανηγυρικά η δικαιοσύνη τους δικαίωσε πλήρως.

Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες βρέθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης και μάλιστα στο εδώλιο του κατηγορουμένου δεκάδες συνάδελφοι της Δίας (υποθέσεις Περάματος – Ζαχαρία Κωστόπουλου).

Το σωματείο μας, με πίστη από την αρχή στην αθωότητά τους, στάθηκε δίπλα τους ηθικά, αλλά και αναλαμβάνοντας την νομική συμπαράσταση τους διά των νομικών μας εκπροσώπων, ιδιαιτέρως της κ Εβίτας – Ευαγγελίας Βαρελά αντιλαμβανόμενοι την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στην ταλαιπωρία, υπηρεσιακή – προσωπική και οικονομική.

Σήμερα, αισθανόμαστε απερίγραπτη ικανοποίηση αλλά και δικαίωση διότι οι προσπάθειές μας οι προσπάθειες όλων των συναδέλφων ευοδώθηκαν.

Τo ΣΕΦΕΑΑ πιστό στην ιδρυτική του διακύρηξη αλλά κυρίως στο ηθικό του καθήκον να στηρίζει πραγματικά και όχι επιφανειακά τους συναδέλφους που μάχονται για το καθήκον θα συνεχίσει να στηρίζει, με οποιοδήποτε κόστος, τους συναδέλφους που πέφτουν θύματα του καθήκοντος.

Ευκαιρία είναι και η πολιτεία διά της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας επιτέλους να εγκαινιάσει, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα μας, μια δικλείδα προστασίας και κάλυψης των εν υπηρεσία Συναδέλφων που βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης υπερασπιζόμενοι το καθήκον τους.

Επίσης καλούμε την αυτό αποκαλούμενη “μεγαλύτερη” πρωτοβάθμια Ενωση αντί να «καραδοκεί» για το αποτέλεσμα του δικαστηρίου ώστε να επιδοθεί σε «συναδελφοκάπηλες» ανακοινώσεις, να μας μιμηθεί και να πράξει και αυτή το καθήκον της. Ελπίζαμε ότι η πρόσφατη απουσία τους από την υπόθεση του Περάματος και η κατακραυγή όλων των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ να τους είχε νουθετήσει !!

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis