Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:45 | 08/12/2020

Του Κυριακάκου Παναγιώτη
Αντιπροέδρου Ε.ΑΣ.Υ.Α.


Σε συνέχεια της προσπάθειας ώστε να καταργηθούν οι ακίνητοι σταθμοί που διατίθενται για ελέγχους covid19, σύμφωνα και με τις καθημερινές υπηρεσιακές ανάγκες όπως αυτές διαμορφώνονται, σε σχέση πάντα με την προσπάθεια για καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και την ασφάλεια των συναδέλφων μας, επανήλθαμε επί του θέματος ως Ένωση Αθηνών..
 
Σε επικοινωνία με την διοίκηση της υπηρεσίας της ΑΔ τονίσαμε την ανάγκη να καταργηθούν πλήρως οι ακίνητοι σταθμοί και να διατεθούν άμεσα για περιπολίες στους τομείς ώστε έτσι να αυξηθεί ο αριθμός των περιπολιών, ενώ οι έλεγχοι για την μη μετάδοση του covid19 να διενεργούνται στο γενικότερο πλαίσιο ελέγχων αστυνομικού ενδιαφέροντος.
 
Εξηγήσαμε ότι κατ αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους, η καλύτερη επιτήρηση ευπαθών στόχων, η ταχύτερη απόκριση των σταθμών σε πάσης φύσεως συμβάντα που αφορούν τους πολίτες, αλλά και η μεγαλύτερη ασφάλεια των πληρωμάτων καθόσον δεν βρίσκονται καθηλωμένοι σε ένα σημείο ώστε να γίνονται στόχος γνωστών-αγνώστων.
 
Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η πλήρης κατάργηση αιτηθήκαμε στην διοίκηση της υπηρεσίας, με την δύση του ηλίου ουδείς σταθμός εξ όσων διατίθενται για ελέγχους covid19 να παραμένει ακίνητος.
 
Οπως μας ενημέρωσε η διοίκηση οι προτάσεις μας την βρίσκουν απολύτως σύμφωνη και θα εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση θέτοντας άμεσα το θέμα στους ανώτερους υπηρεσιακούς παράγοντες.

 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis