Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:49 | 04/03/2015

Το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων, καθότι υπάρχει έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού στα Τμήματα Ασφαλείας της  Νοτιοανατολικής Αττικής. Σχετικά με τα Τμήματα Ασφαλείας, παρόλη τη σημαντική ενίσχυση με τις μεταθέσεις του καλοκαιριού, τα κενά που υπάρχουν στις περισσότερες υπηρεσίες είναι αρκετά εμφανή, στο έσχατο σημείο να “λειτουργούν” με εννέα αστυνομικούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, παρά τις ηρωικές προσπάθειες των συναδέλφων, τη μη επαρκή και ορθή λειτουργία τους.

Επίσης, το ίδιο πρόβλημα, σε τεράστιο βαθμό, εμφανίζεται και  στο Τμήμα Τροχαίας Κερατέας. Η ανωτέρω υπηρεσία, λόγο της ιδιαιτερότητας του αντικειμένου της και του μεγάλου τομέα ευθύνης της, ο οποίος είναι από Κορωπί μέχρι το Λαύριο, καλείτε να ανταπεξέλθει στις πολλές απαιτήσεις που προκύπτουν καθημερινά, με μόνο μια εποχούμενη περιπολία ανά βάρδια. Πράγμα το οποίο είναι σχεδόν ανέφικτο, παρ’ όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των συναδέλφων που υπηρετούν εκεί.

Τόσο στα Τμήματα Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής, όσο και στο Τμήμα Τροχαίας Κερατέας, τα προβλήματα γιγαντώνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο, λόγο της μεγάλης αύξησης του πληθυσμού στις περιοχές αυτές.

Ως Δυναμική Αντίδραση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής (Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.), καθώς και ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.,  προτείνουμε ενόψει της αποδέσμευσης 500 και πλέον αστυνομικών από τις φυλάξεις προσώπων (πολιτικών-δικαστικών-επιχειρηματιών), να δοθεί έμφαση στις υπηρεσίες που “πονάνε” και να ενισχυθούν τα Τμήματα Ασφαλείας της Ν/Α, καθώς και το Τμήμα Τροχαίας Κερατέας.

Μέλημα και προτεραιότητα μας είναι να συμβάλουμε, στο να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες εργασίας για όλους τους συναδέλφους, αλλά και αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες.

Οι αντιπρόσωποι της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. και μέλη της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ

ΒΡΕΝΤΑΣ Ηλίας, ταμίας Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ Παναγιώτης,  αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΚΑΝΙΟΣ Χαράλαμπος,  αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος, αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΜΠΟΥΖΑΣ Ευάγγελος, αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Αδαμαντία, αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis