Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:29 | 06/09/2022

Μετά από εξαντλητική προανάκριση που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας κατόπιν προσαγωγής ενός 53χρονου ξενοδόχου της δημοτικής ενότητας της Καλλιθέας με τον οποίο είχε ραντεβού το ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών Τζάνη Τοπάλυ του Χαμίτ, υπήκοος Αλβανίας, κάτοικος Φαληρακίου, έγγαμος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου 2022, προκειμένου να του δώσει οφειλόμενα στο πλαίσιο συμφωνίας που είχαν συνάψει, ομολόγησε ότι τον σκότωσε, όπως αναφέρει η "Δημοκρατική της Ρόδου".

Βρέθηκε το άψυχο σώμα του 46χρονου στον δρόμο προς την Ψίνθο ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται θα υποβληθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας για τα περαιτέρω.

Διαβάστε επίσης

Αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η εξαφάνιση από τη Ρόδο του 46χρονου γνωστού εργολάβου οικοδομών από την Αλβανία, Τζάνη Τοπάλυ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 28 Αυγούστου.

Οι αστυνομικοί που διενέργησαν επισταμένη έρευνα εντόπισαν το αυτοκίνητό του τύπου 4×4 μάρκας Honda CRV με ανοικτά τα παράθυρα και χωρίς τα κλειδιά στις Καλυθιές σε σημείο κοντά στα μάρμαρα της περιοχής, σύμφωνα με τη "Δημοκρατική της Ρόδου".

Μάρτυρας τοποθετεί το αυτοκίνητο στο σημείο από το πρωί της Δευτέρας ενώ από την έρευνα στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας προέκυψε ότι το κινητό του τηλέφωνο σίγησε από το βράδυ της Κυριακής.

Ενώ λοιπόν η εξαφάνισή του 46χρονου εργολάβου και πατέρα τριών παιδιών τοποθετήθηκε το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου, σερβιτόρος σε εστιατόριο στο Φαληράκι κατέθεσε ότι 0 36χρονος συνέφαγε μαζί με δύο ομοεθνείς του και ένα αγοράκι ηλικίας 10 ετών στο κατάστημα το μεσημέρι της Δευτέρας. Επιπλέον υπάρχει κατάθεση κι από έναν στρατιώτη που τον τοποθετεί στην περιοχή την ίδια ημέρα και ώρα.

Όπως γράφει η εφημερίδα "Δημοκρατική της Ρόδου", με δεδομένο ότι λόγω της εργασίας του είχε ανοικτούς λογαριασμούς και προσπαθούσε να εισπράξει οφειλόμενα, εντύπωση προκαλεί το ό,τι δεν ανταποκρίθηκε σε ραντεβού που είχε το πρωί της Δευτέρας με ξενοδόχο ο οποίος επρόκειτο να του καταβάλει 30.000 ευρώ για εργασίες που είχε κάνει.

Ο ξενοδόχος τον αναζήτησε και επικοινώνησε με οικεία του πρόσωπα.

Το προηγούμενο βράδυ φέρεται να είχε ραντεβού με έτερο ξενοδόχο με τον οποίο είχαν έλθει σε συμφωνία για την καταβολή οφειλών από άλλο έργο ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές ότι τελικά το ραντεβού τους είχε ακυρωθεί.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis