Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:19 | 07/09/2022

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη στυγερή δολοφονία του 46χρονου εργολάβου, πατέρα τριών ανηλίκων παιδιών, στη Ρόδο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, μετά από αρκετές μέρες αναζητήσεων από τις Αρχές και την οικογένειά του.

Τη δολοφονία του εργολάβου ομολόγησε ένας 53χρονος ξενοδόχος, ο οποίος από την αρχή είχε στρέψει πάνω του τις υποψίες. Μαζί με τον 20χρονο γιο του κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία, και τους παρέπεμψε στην ανάκριση.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι Αρχές πληροφορήθηκαν ότι το θύμα είχε προγραμματίσει ραντεβού με τον 53χρονο την ημέρα που εξαφανίστηκε, όμως ο ξενοδόχος είχε ισχυριστεί ότι το ραντεβού αυτό είχε ακυρωθεί.

Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να καταθέσει, ωστόσο ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν μπορούσε γιατί κάποιος συγγενής του νόσησε και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Όταν διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, οι αρχές τον προσήγαγαν και μετά από πολύωρη ανάκριση, ο 53χρονος "έσπασε" και ομολόγησε το έγκλημα.

Η ομολογία του ξενοδόχου για τη δολοφονία του εργολάβου

Ο ξενοδόχος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι χρωστούσε στο θύμα περίπου 75.000 ευρώ για εργασίες ανακαίνισης στην ξενοδοχειακή του μονάδα στο Φαληράκι.

Μαζί με τον γιο του συνάντησαν τον 46χρονο εργολάβο για να τακτοποιήσουν τις διαφορές τους. Όπως είπε, το θύμα ήταν μεθυσμένο κι εριστικό και επιτέθηκε στον γιο του καθ’ ομολογίαν δράστη. Τότε εκείνος πήρε ένα σχοινί, μπήκε στη μέση να τους χωρίσει, πέρασε το σχοινί από τον λαιμό του θύματος και σκότωσε τον 46χρονο, όπως ισχυρίστηκε.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του γιου του έγδυσαν τον άτυχο άνδρα και μετέφεραν με το αυτοκίνητο τη σορό του σε ερημικό σημείο.

Τα δύο θανατηφόρα χτυπήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας rodiaki.gr, ο θάνατος του 46χρονου τοποθετείται χρονικά από το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου έως τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Αυγούστου 2022.

Από την εξέταση που έγινε στη σορό του εργολάβου από τον ιατροδικαστή κ. Παναγιώτη Κοτρέτσο, διαπιστώθηκαν δύο χτυπήματα στο κεφάλι από τα οποία προκλήθηκαν κακώσεις. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, από τα τραύματα αυτά, επήλθε ο θάνατος του εργολάβου.

Πάντως, άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι έχει μεσολαβήσει χρονικό διάστημα περίπου δέκα ημερών, από το συμβάν, και η σήψη στο σώμα του άτυχου εργολάβου ίσως και να έχει αλλοιώσει ή εξαφανίσει και άλλα στοιχεία που μπορεί να υπήρχαν εκεί.

"Είχε μείνει ορφανός από μικρός - Με σκληρή δουλειά κατάφερε να προκόψει"

Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" μίλησε και ξάδελφος του θύματος, ο οποίος ζήτησε δικαίωση για τον 46χρονο, ο οποίος άφησε πίσω του τρία ανήλικα παιδιά.
"Δεν τους έφτανε που τους βοήθησε, που του χρωστούσαν λεφτά, έπρεπε να τον σκοτώσουν κιόλας. Θέλουμε δικαίωση", είπε.

Πρόσθεσε πως ο 46χρονος είχε μείνει ορφανός από μικρός και πως είχε πάει ολομόναχος στη Ρόδο και με σκληρή δουλειά είχε καταφέρει να προκόψει και να δημιουργήσει οικογένεια. "Δεν μπορώ να πιστέψω πώς έκαναν κάτι τέτοιο. Ήταν ένα παιδί που είχε παλέψει ολομόναχο και τα είχε καταφέρει" κατέληξε.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis