Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:27 | 31/12/2018

Το Policenet.gr έχει δεχθεί από αρκετούς αστυνομικούς - αναγνώστες μας, απορίες που σχετίζονται με τις - προσφάτως διαταχθείσες - αποσπάσεις Αστυνομικών σε Διπλωματικές Αρχές της Χώρας μας στο εξωτερικό.

[custom:google-ads]

Προσπαθώντας να απαντήσουμε σε κάποιες από τις απορίες αυτές, διευκρινίζουμε ότι όσοι Αστυνομικοί δεν είδαν τα ονόματα τους στην προχθεσινή απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αυτό σημαίνει ότι δεν επελέγησαν για τις συγκεκριμένες αποσπάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr , συνολικά θα αποσπαστούν 62 Αστυνομικοί για χρονικά διαστήματα από 4 έως 10 μήνες. Επίσης έχουν επιλεχθεί ακόμα 18 Αστυνομικοί  για την κάλυψη τυχόν επιπλέον 18 θέσεων κατά σειρά προτεραιότητας.

Για την έκτακτη μετάθεση των 62 επιλεγέντων Αστυνομικών στη Διεύθυνση Αστυνομικής Συνεργασίας, θα ακολουθήση νέα Διαταγή.

[custom:google-ads]

Επίσης, με νεότερη διαταγή θα προσδιορίστει πότε θα γίνει το σχετικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο θα γίνει από αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Εξωτερικών.

Την εν λόγω εκπαίδευση θα κληθούν να παρακολουθήσουν όσοι από τους επιλεγέντες αστυνομικούς δεν έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν σε εκπαίδευση αντίστοιχου αντικειμένου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:    Απόπειρα ληστείας έξω από τη ΓΑΔΑ – Οι δράστες συνελήφθησαν από τον σκοπό

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis