Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
19:00 | 15/06/2022

Χωρίς χρήματα, αλλά και ζημιωμένος με το παραπάνω, ένας διαρρήκτης που εισέβαλλε χθες το βράδυ σε ένα κατάστημα στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη.

Μια από τις πιο τραγελαφικές διαρρήξεις της χρονιάς σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, περίπου στις 11.10μμ, όταν ένας διαρρήκτης εισέβαλλε σε ένα κατάστημα, σπάζοντας τη τζαμαρία με ένα τούβλο, μπαίνοντας στη συνέχεια στο εσωτερικό του για να αναζητήσει “λεία” .

Το πρώτο “άκυρο” του διαρρήκτη, ήταν πως το τούβλο έσπασε ένα μικρό μόνο μέρος της τζαμαρίας στην είσοδο της επιχείρησης, με αποτέλεσμα όταν ο ίδιος επιχείρησε να μπει, να κοπεί στο σώμα.

Με τον συναγερμό να αρχίζει να χτυπάει αμέσως, ο ίδιος κατευθύνθηκε στην ταμειακή μηχανή χωρίς να χάσει χρόνο, βρίσκοντας όμως λίγα μόλις κέρματα. Φοβούμενος ότι θα φτάσει γρήγορα η αστυνομία, κινήθηκε προς την έξοδο, όμως στον πανικό του, του έπεσε το κινητό τηλέφωνο χωρίς να το αντιληφθεί.

Στη συνέχεια βγήκε από το κατάστημα, διέσχισε κάθετα την Κωνσταντίνου Καραμανλή και αφού πέρασε απέναντι, κατευθύνθηκε τρέχοντας προς την οδό Παπαναστασίου για να χαθεί στα γύρω στενά, με κάτοικο της περιοχής να τον καταγράφει σε βίντεο και να ενημερώνει την αστυνομία.

Ο δράστης, εκτός του ότι κόπηκε, έχασε το κινητό του τηλέφωνο και έφυγε άφραγκος, καταγράφηκε και από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος και πλέον σε συνδυασμό και με την τηλεφωνική του συσκευή που βρέθηκε στο σημείο και που αποτελεί ένα αδιάσειστο στοιχείο, είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί από τις αρχές και να λογοδοτήσει για την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, πρόκειται για έναν σεσημασμένο διαρρήκτη, ο οποίος είναι και τοξικομανής, καθώς εντός της επιχείρησης, εκτός από το κινητό του τηλέφωνο έχασε και μερικά ναρκωτικά δισκία που είχε μαζί του.

Η ζημιά που προκάλεσε στην τζαμαρία, εκτιμάται περίπου στα 100 ευρώ. Δυστυχώς είναι πλέον σύνηθες το φαινόμενο οι διαρρήκτες να προκαλούν ζημιές, πολλαπλάσιας αξίας από τα χρήματα που (δεν) βρίσκουν στα καταστήματα που εισβάλλουν, με τους ιδιοκτήτες να είναι πολλές φορές σε απόγνωση.

grtimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis