Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:42 | 15/11/2014

 

Η εταιρεία-μύθος ανακοίνωσε STIW 29-10-2014 στο El Capitan Theater του Λος Άντζελες όλα τα καινούργια πρότζεκτ της Τρίτης Φάσης της, η οποία ξεκινά το 2016 και ολοκληρώνεται το 2019. Ένα σουπερηρωικό overdose που δεν θα αφήσει κανένα αδιάφορα.

Το ζήτημα δεν είναι να ζεις συνταρακτικά κινηματογραφικά φαινόμενα, αλλά να αναγνωρίζεις τη σημασία τους την ώρα που συντελούνται... Οι αλλαγές που έχει επιφέρει η εμφάνιση της Marvel Studios το 2007 στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη δεν έχουν να κάνουν μόνο με την οικονομική επιτυχία του όλου εγχειρήματος. Το πιο σημαντικό είναι ότι η αμερικανική εταιρεία εμπνεύστηκε και κατάφερε να φτιάξει σε χρόνο-ρεκόρ ένα συμπαγές μυθοπλαστικό σύμπαν, το οποίο βρίσκεται στο φάσμα τού –επιτρέψτε μου την έκφραση– μετα-φανταστικού. Κι αυτό γιατί καμιά sci-fi δημιουργική δραστηριότητα δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει σε τέτοιο βαθμό την προσωπολατρία, φτιάχνοντας έναν παράλληλο κόσμο στον οποίο κατοικούν υπερήρωες-ντίβες, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τον διαφεντεύουν. Το αυτόνομο σύμπαν της Marvel βρίσκεται πάνω από τον Iron Man, τον Hulk, τον Captain America, τον Thor ή οποιονδήποτε σταρ θεωρήσει ότι η κινηματογραφική υπεραξία του ξεπερνά αυτή του στούντιο.

Η ανακοίνωση των νέων σουπερηρωικών πρότζεκτ της Marvel Studios, που έγινε την Τρίτη 28/10 στο El Capitan Theater του Λος Άντζελες από τον πρόεδρο της εταιρίας Κέβιν Φάιγκι, έρχεται να αποδείξει τους παραπάνω ισχυρισμούς. Γιατί στην Τρίτη Φάση (έτσι λέγονται οι δημιουργικοί περίοδοι στο μαρβελικό λεξικό ) του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel που ξεκινά το 2016 και ολοκληρώνεται το 2019, θα δούμε γνωστούς τίτλους όπως αυτούς των «Εκδικητές: Infinity War Part 1 & 2» και του «Captain America: Civil War», αλλά και πολύ φρέσκο και άγνωστο στους περισσότερους σουπερηρωϊκό υλικό, σαν το «Doctor Strange», το «Black Panther» και τους «Inhumans». Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά:

Στις 6 Μαΐου του 2016 θα δούμε την τρίτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Captain America που έχει πλέον τον τίτλο «Civil War» και φυσικά τον Κρις Εβανς πρωταγωνιστή. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε στο El Capitan Theater του Λος Άντζελες στην ταινία θα εμφανιστούν ο Iron Man και ο Black Panther (παρθενική κινηματογραφική εμφάνιση για τον Μαύρο Πάνθηρα ).

Στις 4 Νοεμβρίου του 2016 έρχεται ο «Doctor Strange», ένας διάσημος νευροχειρούργος που χάνει τα χέρια του σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, ανακαλύπτοντας στη συνέχεια ότι εκτός από την σκληρή πραγματικότητα υπάρχει και η συναρπαστική σουπερηρωική πλευρά των πραγμάτων… Φαβορί για το ρόλο του Doctor Strange είναι μέχρι στιγμής ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Στις 5 Μαΐου 2017 θα δούμε στις αίθουσες το «Οι Φύλακες του Γαλαξία 2» όπου θα ξαναδούμε την απίθανη παρέα διαστημικών παράνομων και μισθοφόρων.

Στις 28 Ιουλίου 2017 θα είναι η στιγμή που ο Θορ θα ξαναπαίρνει το σφυρί του στην ταινία «Thor: Ragnarok».

Στις 3 Νοεμβρίου του 2017 θα προβληθεί το «Black Panther», η πρώτη ταινία της Marvel που θα έχει σουπερήρωα-πρωταγωνιστή αφρικανικής καταγωγής. Όπως είναι γνωστό ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν («Get On Up» ) θα είναι αυτός που ερμηνεύσει τον Μαύρο Πάνθηρ.

Στις 4 Μαϊου 2018 θα δούμε στις αίθουσες το πρώτο μέρος της τρίτης ταινίας των «Εκδικητών» που έχει τον τίτλο «Infinity War», με το δεύτερο μέρος να προβάλλεται την επόμενη χρονιά στις 3 Μαΐου του 2019.

Στις 6 Ιουλίου 2018 είναι η ώρα του «Captain Marvel» και του πρώτου φιλμ της Marvel που θα έχει υπερηρωίδα πρωταγωνίστρια, το όνομα της οποίας είναι Κάρολ Ντάνβερς.

Στις 2 Νοεμβρίου του 2018 θα προβληθούν οι «Inhumans», μια νέα ομάδα υπερηρώων που υπόσχονται να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού. Καλή μαρβελική διασκέδαση μέχρι το 2019.

athinorama.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis