Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 20/11/2019

Η Ένωσή μας, καθημερινά γινόταν δέκτης έντονων παραπόνων από συναδέλφους μέλη της, για τις πολύωρες μεταγωγές αυξημένου αριθμού κρατουμένων, με αποτέλεσμα την υπέρβαση του προβλεπόμενου χρόνου εργασίας, ιδιαιτέρως είτε λόγω ελλείψεως προσωπικού, είτε εξαιτίας αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών ή ενδεχομένως της μη χρηστής διοίκησης και της μη σωστής και ορθής κατανομής – διαχείρισης του αστυνομικού προσωπικού.

Μετά από επικοινωνία, της Ένωσής μας διά του Προέδρου της Λιότσου Σπυρίδων, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγο κ. Τζεφέρη Πέτρο, σχετικά με τις πολύωρες μεταγωγές κρατουμένων, την μη τήρηση των διατάξεων του Π.Δ 394/2001 και την υπερεργασία των συναδέλφων που διατίθενται σε αυτές, εκδόθηκε η υπ´ αριθμ. 2596/19/2471170 από 19/11/2019 διαταγή σύμφωνα με την οποία, διατάζονται οι υφιστάμενες υπηρεσίες να μεριμνούν για την αντικατάσταση των συναδέλφων εγκαίρως όταν τελειώνει το ωράριο τους και σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό να προβλέπεται η χορήγηση Η/Α την επόμενη ημέρα ή η μη διάθεση σε υπηρεσία κατ´ εφαρμογή του ανωτέρου Π.Δ.

​Η Ένωσή μας, θα συνεχίσει με οιονδήποτε τρόπο, να αναδεικνύει ζητήματα και αδικίες που αφορούν το σύνολο του Αστυνομικού προσωπικού, καθώς και τις παρεμβάσεις για την τήρηση και διαφύλαξη των εργασιακών μας δικαιωμάτων, εξαίροντας ταυτόχρονα τα άμεσα αντανακλαστικά του Διοικητή Ασφαλείας για τις άμεσες λύσεις προς όφελος του Αστυνομικού προσωπικού.

                                                                Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΜΑΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ

Διαβάστε επίσης

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis