Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:13 | 03/12/2016

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου όταν υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Βέροιας ήταν παρκαρισμένο για πολλή ώρα επάνω στο πεζοδρόμιο, στην οδό Βενιζέλου, με συνέπεια να εμποδίζει τη διέλευση.

Και λόγω της ημέρας το πρόβλημα επιδεινώθηκε και υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας - πολύ σωστά - ζήτησαν από τον "συνάδελφό" του υπάλληλο του Δήμου Βέροιας να απομακρύνει το υπηρεσιακό όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος αντίδρασε λέγοντας ότι έχει αφήσει εκεί το αυτοκίνητο για να κάνει γιορταστικό στολισμό, κάτι που δεν επρόκειτο να κάνει σε περίπτωση που επέμεναν να του ζητούν να απομακρύνει το όχημα.

Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας έκοψε κλήση σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Βέροιας!!!

Οι Δημοτικοί Αστυνόμοι μπροστά σ' αυτή την αντίδραση και την άρνηση του υπαλλήλου να συμμορφωθεί,  έπραξαν το αυτονόητο που απορρέει από τα καθήκοντά τους. Βεβαίωσαν παράβαση στο όχημα!!!

Πολύ ορθά κατά την άποψή μας, αφού δεν επρόκειτο για μια στάση ανάγκης, όπου εκεί θα υπήρχε μια κάποια ανοχή, αλλά για μια συμπεριφορά εντελώς άλλη....

Η βεβαίωση της παράβασης θα πάρει το δρόμο της και ο Δήμος Βέροιας θα κληθεί να καταβάλει στο ταμείο του ... Δήμου Βέροιας το ποσό του προστίμου...

 

Πηγή:  www.verianet.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis