Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:19 | 28/02/2016

Βουίζουν οι διάδρομοι του Πε­νταγώνου για ιδιοκτήτη γνωστής μικρομεσαίας ιστοσελίδας, που πρόσκειται στην κυβέρνηση και κι­νείται στον χώρο των Ανεξάρτη­των Ελλήνων, ο οποίος τριγύρι­ζε τις προηγούμενες ημέρες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας που­λώντας εκδούλευση σε ανώτερους -κυρίως- αξιωματικούς ενόψει κρίσεων. Όπως μαθαίνουμε, ο εν λόγω δημοσιογράφος συνομί­λησε το τελευταίο διάστημα με αρ­κετούς αξιωματικούς, προκειμένου, όπως τους έλεγε, να τους βοηθή­σει να πάρουν θέσεις που θα ήθε­λαν. 

Βεβαίως, όσοι τον ξέρουν μιλούν περισσότερο για «παραγοντιλίκι», καθώς ο εν λόγω κύριος επαίρεται για… τις υψηλές σχέσεις του και πολύ λιγότερο για οτιδή­ποτε άλλο θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος. Ωστόσο, το κουτσο­μπολιό έχει φτάσει και μέχρι τον προθάλαμο του γραφείου του κ. Καμμένου, όπου κάθε άλλο παρά χάρηκαν όταν το έμαθαν. 

Άγνωστο είναι αν ανακάλεσαν τον δημοσι­ογράφο στην τάξη ή απλώς, επει­δή γνωρίζουν τη ματαιοδοξία του, έκαναν τα στραβά μάτια. Έτσι κι αλλιώς, ορισμένοι από τους αξιω­ματικούς που είχαν την αφέλεια να τον πιστέψουν έμειναν με τη… γλύ­κα, αφού δεν πήραν την πολυπό­θητη θέση που τους είχε υποσχεθεί. 

Εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”

http://espekm.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis