Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:37 | 27/05/2020

«Όπως έδωσαν και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όπως έδωσαν κατά τη διάρκεια όλων των επεισοδίων στον Έβρο», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Δημοσθένης Πάκος


Αναφορικά με τη μετακίνηση αστυνομικών δυνάμεων στον Έβρο, τοποθετήθηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με το δημοσιογράφο και βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πάκος τόνισε ότι «γίνεται μια μετακίνηση δυνάμεων προληπτικά για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή, αυτό καταλαβαίνω».

«Οι συνάδελφοι που πάνε εκεί θα δώσουν πάλι τον καλύτερό τους εαυτό για όλα όπως έδωσαν και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όπως έδωσαν κατά τη διάρκεια όλων των επεισοδίων στον Έβρο», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Εύχομαι μόνο να αναγνωριστεί κάποια στιγμή η προσφορά των ελλήνων αστυνομικών σε όλα αυτά γιατί ακόμα και με τον κοροναϊό όλοι ήταν ήρωες μέχρι ενός σημείου, οι αστυνομικοί ήταν οι «κακοί» που έριχναν πρόστιμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτή η ρητορική υπάρχει για δεκαετίες για πολιτικούς λόγους και οι αστυνομικοί για να μη φτάνει ο κόσμος να μπαίνει στις ΜΕΘ ήταν έξω να κάνουν τον κακό γιατί αυτή είναι η φύση της δουλειάς . Όπως και στον Έβρο για να μην πολεμάει ο στρατός 100% πρέπει να πάνε διμοιρίες ΜΑΤ από όλη την Ελλάδα για να προστατεύσουν τα σύνορα της πατρίδας. Αυτή είναι η φύση της δουλειάς μας», συμπλήρωσε ο κ. Πάκος.

«Δίνουμε συνέχεια κάποια στιγμή κάτι πρέπει να πάρουμε, πέρα από την ηθική αναγνώριση είναι και άλλα πράγματα», επισήμανε.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, σημείωσε πως «η Πανελλήνια Ομοσπονδία, που είναι το όργανο που μας διέπει όλους εμάς σαν πρωτοβάθμια σωματεία, είναι έτοιμη οποτεδήποτε κληθεί από την πολιτεία θα μπορέσει να παρουσιάσει κάτι οργανωμένο».

«Το επικίνδυνο του επαγγέλματος είναι δεδομένο ότι πρέπει να αναγνωριστεί όπως και άλλα πράγματα. Δεν μπορεί η αστυνομία να κυκλοφορεί με τέτοιους εξοπλισμούς, με τέτοια αυτοκίνητα, με τέτοια αλεξίσφαιρα, με αυτούς τους μισθούς και να ζητάνε τα πάντα», ανέφερε.

«Να ευχηθούμε καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους τους συναδέλφους που μετακινούνται στον Έβρο αυτές τις μέρες. Να ευχηθούμε να μην έχουν το μπάχαλο και τα επεισόδια των προηγούμενων μηνών και από εκεί και πέρα πάλι οι κακοί των ΜΑΤ και οι κακοί αστυνομικοί θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα», υπογράμμισε ο ίδιος.

Πηγή:  parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis