Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
astynomia1-intime.jpg
19:10 | 07/07/2022

Παρέμβαση για το θέμα που έχει ανακύψει σχετικά με την καταγγελία για την μετακίνηση 100 ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κάνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος.

Όπως τονίζει «H Άμεση Δράση είναι μια και αδιαίρετη, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ φεύγουν από τις μοτοσυκλέτες για να στελεχώσουν περιπολικά, δηλαδή και πάλι την αστυνόμευση.. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε 8ωρη βάρδια να υπάρχουν μόλις 25 περιπολικά και κάθε ένα από αυτό να επιλαμβάνεται 70-80 σημάτων και ουσιαστικά να μην μπορούν να βρεθούν στο πλευρό του πολίτη. Η απόφαση της ηγεσία είναι στην σωστή κατεύθυνση».

Διαβάστε επίσης

Επίσης τονίζεται πως, «επειδή η ΔΙ. ΑΣ και τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης είναι η προμετωπίδα της αστυνόμευσης και εφόσον υπάρχει για κάποιους τόσο μεγάλο πρόβλημα, προτείνουμε να επιστρέψουν στην ΔΙ. ΑΣ, όλοι οι αποσπασμένοι συνάδελφοι της συγκεκριμένης υπηρεσίας, που τώρα υπηρετούν σε άλλες υπηρεσίες. Και για να είμαστε ξεκάθαροι, τα παιδιά της ΔΙ. ΑΣ έχουν δώσει κυριολεκτικά το αίμα τους για την αστυνομία και τη κοινωνία και δεν θα επιτρέψουμε μα είναι αποκομμένα από τη υπόλοιπη αστυνομία.

Παράλληλα ο κύριος Πάκος διερωτάται, «για ποιον λόγο υπάρχει αντίδραση από μερίδα συναδέλφων όταν υπάρχουν μετακινήσεις ανδρών της ΔΙ.ΑΣ στα περιπολικά και όχι όταν μετακινούνται στα VIP; Εκτός αν όλα αυτά γίνονται για να εξυπηρετηθεί ο υπηρεσιακός συνδικαλισμός κάποιων».

Πηγή:  lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis