Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:34 | 18/04/2020

Δείτε το έγγραφο που εστάλη από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ και τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο ΤΣΙΑΡΑ

Κύριοι Υπουργοί,

Επανερχόμαστε σε ένα θέμα που σας είχαμε θίξει με την ανάληψη των καθηκόντων σας και με τη δική σας παρέμβαση είχε ρυθμιστεί μερικώς, βάσει και των διατάξεων του ν. 4635/19, άρθρο 209 παρ.5, οι οποίες παρείχαν τη δυνατότητα ευνοϊκής μείωσης των προστίμων σε περιπτώσεις που αφορούσαν τη μη έγκαιρη υποβολή των δηλώσεων «Πόθεν έσχες» παρελθόντων ετών.

Επειδή με την εφαρμογή του νόμου αυτού διαπιστώθηκε ότι πολλοί συνάδελφοί μας είχαν ήδη προκαταβάλει όλο το ποσό των προστίμων, δηλαδή πριν από την ψήφιση και εφαρμογή του ανωτέρω νόμου, και άρα έμεναν εκτός αυτής της ευνοϊκής ρύθμισης που εσείς είχατε θεσπίσει, παρακαλούμε όπως εξετάσετε το εύλογο αίτημά τους για τροποποίηση της σχετικής διάταξης και επιστροφής μέρους του ποσού που κατεβλήθη, ώστε να απαλειφθεί το αίσθημα της αδικίας που δημιουργήθηκε σε αυτούς χωρίς τη βούληση του νομοθέτη.    

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis