Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:15 | 20/04/2020

Δράση Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας

 
Τους συναδέλφους μας  το καθήκον  τους βρίσκει στη πρώτη γραμμή 365 μέρες το χρόνο , 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς να ξεχωρίζει καθημερινές η γιορτές και αργίες.
 
Πάντα υπάρχει ένας λόγος. Άλλωστε η ασφάλεια του πολίτη , από επίδοξους εγκληματίες είτε αυτοί είναι διαρρήκτες είτε λαθροδιακινητές  ή ακόμη και ανόητοι αυτοκινητιστές δεν έχει ωράρια ούτε αργίες. Φέτος προστέθηκε και η  αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.
 
 

Το Σωματείο μας ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσπάθειας που καθημερινά καταβάλλουν, εχτές  ανήμερα του Πάσχα, μοίρασε σε όλους τους συναδέλφους που  εκτελούν υπηρεσία απογευματινής βάρδιας(14-22) σε όλα τα σταθερά σημεία καραντίνας (Νέα Σμύρνη, Αρωγή, Κουτσόχερο, Διόδια κλπ) τον πατροπαράδοτο οβελία. Σε κάθε συνάδελφο  μοιράστηκε επιτόπου πακέτο με αρνάκι, ατομική σαλάτα,σως, ψωμί, κόκκινο αυγό και γλυκό.

 
Η δράση  υλοποιήθηκε μέσω του Ταμείου Αλληλοβοήθειας της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, με την ευγενική χορηγία του κ. Μπαρά Νικόλαου ιδιοκτητη των ομώνυμων s/m τον οποίο και ευχαριστούμε δημόσια γιατί για ακόμα μια φορά στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των συναδέλφων.

   


Χρόνια πολλά με υγεία και ευχή του χρόνου να συνεορτάσετε με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis