Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 24/08/2018

      Την 21-08-2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α. Σερρών έλαβε χώρα η τακτική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης μας όπου από το προεδρείο προτάθηκαν, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά σειρά τα εξής:

    Α)  Το διοικητικό συμβούλιο ενημερώθηκε ότι κατόπιν προγενέστερης ομόφωνης απόφασης, διατέθηκε το ποσό των 176,84 Ευρώ για αγορά φαρμακευτικού υλικού το οποίο εστάλη στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τη περαιτέρω διάθεση του στους πληγέντες των πυρκαγιών. Για την έκτακτη οικονομική κράτηση των πέντε (5) Ευρώ από τα μέλη μας κατόπιν ομόφωνης απόφασης του διοικητικού συμβουλίου προς αποκατάσταση λειτουργίας του ΛΥΡΕΙΟΥ Ιδρύματος στο Μάτι Αττικής το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πρόσφατες πυρκαγιές, επισημάνθηκε ότι εφόσον οι ζημιές αποκατασταθούν από την ιδιωτική πρωτοβουλία και χορηγίες επιχειρηματιών, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν με μέριμνα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. σε παρόμοιες κοινωνικές δομές της περιοχής οι οποίες επίσης επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα.

    Β)  Για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου στη Νέα Πέραμο Καβάλας, κατόπιν πρότασης του προεδρείου της Ένωσης αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί συνάντηση στο  άμεσο χρονικό διάστημα με το δήμαρχο Παγγαίου και τον υπεύθυνο λειτουργίας της κατασκήνωσης όπου θα προταθεί και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο επιμήκυνσης της κατασκηνωτικής περιόδου και η λειτουργία της κατασκήνωσης σε δύο περιόδους των οχτώ ημερών ώστε να συμμετέχουν  τα παιδιά όλων των συναδέλφων που υπηρετούν σε Διευθύνσεις Αστυνομίας της Βόρειας Ελλάδας, πρόταση η οποία θα κατατεθεί και στο προσεχές Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στην Αθήνα.

   Γ)  Κατόπιν πρότασης του προεδρείου της Ένωσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η χορήγηση δωροεπιταγής σε τέκνα συναδέλφων που θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού τη νέα σχολική χρονιά. Συγκεκριμένα και έπειτα από ενέργειες του προεδρείου, εξασφαλίστηκαν δωροεπιταγές των 30 Ευρώ η καθεμία από το κατάστημα σχολικών ειδών του κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Δαυίδ, όπου τα είκοσι (20) Ευρώ θα καταβληθούν από το ταμείο της Ένωσης και τα υπόλοιπα δέκα (10) Ευρώ αποτελούν δωρεά-συνεισφορά της εν λόγω επιχείρησης προς τα μέλη μας, προσφορά την οποία εξασφάλισε η Γενική Γραμματέας της Ένωσης η οποία και μερίμνησε για την ενημέρωση των γονιών-συναδέλφων μας μέσω των Υπηρεσιών τους. Οι δωροεπιταγές θα δοθούν στα μέλη μας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη της Δ.Α. Σερρών στις αρχές Σεπτεμβρίου, για την οποία θα ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωση μας.

Δ)   Έπειτα από πρόταση του προεδρείου της Ένωσης, αποφασίστηκε επίσης ομόφωνα η διοργάνωση χοροεσπερίδας της Ένωσης μας για τα μέλη της προς το τέλος του μηνός Ιανουαρίου 2019, έπειτα από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και για την οποία θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Ε)  Επιπροσθέτως, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενημερώθηκαν για τις χορηγίες-δωρεές της τηλεόρασης στο κέντρο R/T100 και του πολυμηχανήματος στο γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας του Α.Τ. Σερρών από επιχειρηματίες της πόλης των Σερρών, δωρεές οι οποίες εξασφαλίστηκαν με πρωτοβουλία και ενέργειες του προεδρείου της Ένωσης.

ΣΤ) Αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή της Ένωσης μας στην Πανελλαδική Ένστολη Διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας την Παρασκευή 07-09-2018 στη Θεσσαλονίκη. Αναφορικά με τον τρόπο και την ώρα αναχώρησης, θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

Ζ)  Επιπλέον, το χρονικό διάστημα 29-30 Αυγούστου 2018 η Ένωση μας θα συμμετέχει στο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στην Αθήνα με αντιπροσωπεία μελών του προεδρείου της, στα πλαίσια του οποίου έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις με τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος όπου θα επισημανθούν και θα συζητηθούν θέματα και προβλήματα που απασχολούν το σύνολο των υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών.

      Τέλος και προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφορικά με παραπλανητικές-ψευδείς διαδικτυακές αναρτήσεις, γνωστοποιούμε στα μέλη μας ότι η κατάργηση επιδότησης για την κάλυψη εξόδων κινητής τηλεφωνίας μελών του προεδρείου της Ένωσης πραγματοποιήθηκε κατόπιν ομόφωνης αποδοχής της σχετικής πρότασης του Προέδρου της Ένωσης στην πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου την 28-06-2018. Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση απερρίφθη από το προεδρείο πρόταση μέλους της μειοψηφούσας παράταξης για αγορά σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και κινητού τηλεφώνου, τηλεφωνική σύνδεση την οποία θα χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας και η οποία θα καλύπτονταν με έξοδα του ταμείου της Ένωσης.  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 Ο Πρόεδρος

 

 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ  Αναστάσιος

6945905232

Η Γενική Γραμματέας

 

 

ΖΑΓΟΡΑ  Ελπίδα

6956545530


 

 

            

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis