Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:08 | 22/06/2022

Η σειρά κόμικ The Sandman μεταφέρεται στην τηλεόραση από το Netflix και έχουμε πλέον το πρώτο trailer.

Η παραγωγή θα βασιστεί στις ιστορίες της DC Comics και θα έχει την υπογραφή του ίδιου του δημιουργού (Νέιλ Γκέιμαν), των Ντέιβιντ Γκόιερ και Άλαν Χάινμπεργκ, αλλά και την επιμέλεια της DC Entertainment και της Warner Bros. Television.

Διαβάστε επίσης

Στους βασικούς ρόλους τους Tom Sturridge (Dream), Gwendoline Christie (Lucifer), Charles Dance (Roderick Burgess), Boyd Holbrook (The Corinthian), Jeena Coleman (Johanna Constantine), Kirby Howell-Baptiste (Death) και Stephen Fry (Gilbert).

Η ιστορία ακολουθεί την απόδραση του Ντριμ, ενός εκ των 7 Endless, από τον κόσμο των ανθρώπων όπου και βρίσκεται αιχμάλωτος δεκάδες χρόνια.

Η επιστροφή του στον κόσμο του θα τον φέρει μπροστά σε μοναδικές καταστάσεις, αφού επικρατεί ένα χάος.

Το Netflix περιγράφει τη σειρά ως εξής: «Υπάρχει ένας άλλος κόσμος που μας περιμένει όλους όταν κλείνουμε τα μάτια και κοιμόμαστε. Ένα μέρος που το λένε "Dreaming", όπου ο Sandman, ο κύριος των ονείρων (Τομ Στάριτζ), δίνει μορφή στους πιο ενδόμυχους φόβους και τη φαντασία μας. Αλλά όταν το Όνειρο αιχμαλωτίζεται απρόσμενα και καρατείται για έναν αιώνα, η απουσία του πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξει τόσο τον κόσμο των ονείρων όσο και τον πραγματικό κόσμο για πάντα. Για να αποκαταστήσει την τάξη, το Όνειρο πρέπει να ταξιδέψει σε διαφορετικούς κόσμους και χρονικές περιόδους, για να επανορθώσει για τα λάθη που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του, ξανασυναντώντας παλιούς φίλους και εχθρούς, και γνωρίζοντας νέες οντότητες, τόσο κοσμικές όσο και ανθρώπινες, στη διαδρομή».

Πηγή:  gazzetta.gr

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis