Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
01:35 | 23/01/2016

Είναι φορές που η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία.

Τα πέντε αυτά χρόνια δεν είχε παρουσιάσει την παραμικρή ένδειξη ότι η μάνα ήταν που είχε σκοτώσει το γιο της. Μία παιδοκτόνος μάνα δεν αποτελεί μία συνηθισμένη υπόθεση. Σίγουρα είναι σπάνια, ωστόσο δεν είναι σε καμία περίπτωση πρωτοφανής. Τη μεγαλύτερη αίσθηση προκαλεί η όλη συμπεριφορά της όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμη και λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη αποκάλυψη ότι εκείνη και ο πατριός σύντροφός της σκότωσαν τον 23χρονο Κωστή, ανέβαζε αναρτήσεις στο facebook με μηνύματα αγάπης προς το γιο της, τον οποίο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ίδια είχε δολοφονήσει. Το «θέατρο» του ζεύγους ξεκίνησε από νωρίς, καθώς πριν πέντε χρόνια, είχαν απευθυνθεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, προκειμένου να βρεθεί ο εξαφανισμένος - όπως είχε θεωρηθεί τότε - Κωστής Πολύζος.

Όλα αυτά τα χρόνια, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μητέρα και ο πατριός του ήταν εκείνοι που είχαν διαπράξει το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα, όπως περιγράφεται και στο κατηγορητήριο εναντίον τους.

Στο δε προφίλ της, η μητέρα είχε ανεβάσει πλήθος αναρτήσεων για την απώλεια του γιου της. Χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, ανέβαζε έτοιμα στιχάκια, μέχρι και προπαραμονή των Χριστουγέννων του 2015.











Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis