Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:20 | 17/08/2016

ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αξιότιμε κ.Αν.Υπουργέ


Μονότονα το συνδικαλιστικό κίνημα του πυροσβεστικού προσωπικού, κρούει το καμπανάκι του κινδύνου, ζητώντας από την πολιτική και φυσική ηγεσία το αυτονόητο, την υλοποίηση και για τους Πυροσβέστες κανόνων υγείας και ασφάλειας.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα, εκτός από την προεκλογική περίοδο και την παραμονή των εξόδιων τελετών των θανόντων συναδέλφων πάνω στο καθήκον, οι πολιτικές ηγεσίες περιορίζουν το καθήκον τους σε ανέξοδες δηλώσεις προθέσεων και συμπαράστασης.

Το τραγικό της απώλειας, δύο ακόμα συναδέλφων μας, θέτει πλέον επιτακτικά την σνάγκη για την υλοποίηση του αυτονόητου, της υποχρέωσης σας για την λήψη άμεσης πολιτικής πρωτοβουλίας για την θέσπιση κανόνων υγείας και ασφάλειας στο πυροσβεστικό προσωπικό.

Ο συνδυασμός των επικίνδυνων και ανθυγιεινών συνθηκών εργασίας, η υποχρηματοδότηση σε εξοπλισμό, η επιμήκυνση του εργασιακού χρόνου λόγω του μνημονιακού ασφαλιστικού και η αύξηση των επιχειρησιακών αναγκών και σε αριθμό και σε σφοδρότητα, δημιουργούν ένα εκρηκτικό εργασιακό πλαίσιο καθημερινότητας για τον Έλληνα Πυροσβέστη.

Ο οποίος έχει εγκαταλειφθεί από την Ελληνική Πολιτεία, μόνος και έρμος, να δίνει καθημερινά ένα τιτάνιο αγώνα.


Αξιότιμε κ.Αν.Υπουργέ

Έστω και τώρα, ως στέφανο τιμής στους ήρωές μας και ως δείγμα ειλικρινούς στήριξης του έργου του πυροσβεστικού προσωπικού, που λεκτικά τουλάχιστο το εκθειάζεται με κάθε ευκαιρία, σας καλούμε να πάρετε την ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.


Δώστε εντολή Σήμερα κι όλας να ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος επεξεργασίας ουσιαστικού θεσμικού πλαισίου για ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ, που με την λήξη της φετινής αντιπυρικής περιόδου να είναι νόμος του κράτους.


Δώστε έμπρακτα το σεβασμό στους νεκρούς ήρωές μας και τις ευχαριστίες σας στο πυροσβεστικό προσωπικό.


Αναμένουμε !

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis