Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:54 | 01/07/2022

Μια φρικτή υπόθεση δολοφονίας ερευνάται στο Χονγκ Κονγκ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην μπανιέρα ενός ξενοδοχείου, άγρια δολοφονημένη μια 23χρονη δασκάλα της γιόγκα.

Διαβάστε επίσης

Το θύμα είχε δεχτεί πάνω από 30 μαχαιριές.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, ο πρώην σύντροφος της Chow Wai-yin -ήταν γνωστή και ως Aqua Chow- εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του και παρέδωσε το κλειδί του δωματίου, δύο ώρες πριν βρεθεί νεκρή η 23χρονη, με αποτέλεσμα να θεωρείται ο κύριος ύποπτος και να βρίσκεται υπό κράτηση.

Μέχρι στιγμής, ο ίδιος δεν έχει πει κάτι περισσότερο στις αρχές, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, όπως και το γεγονός ότι το μόνο πράγμα που έλειπε από το δωμάτιο, ήταν το κινητό της δολοφονημένης γυναίκας.

Το χρονικό της δολοφονίας

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, θεωρούν ότι πρόκειται για μια προμελετημένη δολοφονία, που είχε σχεδιαστεί πολύ καλά.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι ο δολοφόνος είχε αλλάξει ρούχα πριν μπει μέσα στο ξενοδοχείο, όπως και όταν βγήκε, ενώ αναφέρουν ότι το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε δεν προέρχεται από την ξενοδοχειακή μονάδα, αλλά πως έχει αγοραστεί από κάποιο μαγαζί.

Επίσης, θεωρούν ότι η νεαρή δασκάλα της γιόγκα δολοφονήθηκε μέσα στο δωμάτιο και ότι ο δολοφόνος της, την έσυρε μέχρι το μπάνιο, όπου τοποθέτησε το πτώμα μέσα την μπανιέρα, την οποία ενδέχεται να γέμισε με νερό εκείνη την στιγμή, καθώς εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα νερού, πέρα από το αίμα της νεκρής γυναίκας.

Οι αρχές φαίνεται πως δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός ότι δεν έχει εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο της Chow Wai-yin, ενώ θεωρούν ότι ο δολοφόνος άλλαξε τα ρούχα της γυναίκας, από την στιγμή που την δολοφόνησε.

Ο αρχηγός της αστυνομίας είπε ότι ένα μαχαίρι που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε στη φρενίτιδα των μαχαιρωμάτων βρέθηκε στην μπανιέρα.

 

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis