Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:51 | 20/12/2015

Σε ρήση δακρυγόνων προχώρησε η τουρκική αστυνομία για να απωθήσει εκατοντάδες διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του PKK στο νοτιοανατολικό τμήμα της Τουρκίας και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί σε πόλεις εκεί.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό μεταξύ των δεκάδων αστυνομικών και των διαδηλωτών στους δρόμους περιμετρικά της πλατείας. Τουλάχιστον δύο διαδηλωτές συνελήφθησαν, ενώ τα καταστήματα στην πολυσύχναστη περιοχή έκλεισαν εκτάκτως.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποιούν εδώ και μία εβδομάδα μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση στο νοτιοανατολικό τμήμα της Τουρκίας εναντίον των μαχητών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).

http://www.altsantiri.gr/

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis