Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 29/11/2020

Των Αντιπροσώπων της Ε.ΑΣ.Υ. Α κ.κ. ΓΚΟΥΜΑ Βρεττού & ΠΟΥΛΙΟΥ Δημητρίου

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι, θα συστηθούμε και εμείς με τη σειρά μας. Είμαστε οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Ε.ΑΣ.Υ. Αθηνών στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΓΚΟΥΜΑΣ Βρεττός και ΠΟΥΛΙΟΣ Δημήτρης και υπηρετούμε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η Δ.Ε.Ε. αποτελεί αυτοτελή Υπηρεσία και υπάγεται απευθείας στον Αρχηγό του Σώματος. Συνδράμει στο έργο προανακριτικών Αρχών και Υπηρεσιών παρέχοντας πολύτιμη βοήθεια, αποτελώντας συνδετικό κρίκο σε σοβαρές υποθέσεις, επιφέροντας τα επιθυμητά αποτελέσματα και δίνοντας αναμφισβήτητα αποτελέσματα. Αποτελείται από την Υποδιεύθυνση Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων & Αναλύσεων και τα τμήματα των
α) Εργαστηρίων Πυροβόλων Όπλων και Ιχνών Εργαλείων,
β) Αρχείων,
γ) Δακτυλοσκοπίας,
δ) Καταδιωκτικών – Στατιστικής,
ε) Χημικών και Φυσικών Εξετάσεων,
στ) Εσωτερικών Λειτουργιών,
ζ) Εργαστηρίων Δικ. Γραφολογίας & Πλαστότητας Εντύπων και Αξιών,
η) Οπτικοακουστικού Υλικού, Φωτογραφίας και Μεθοδικοτήτων,
θ) Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων και
ι) Εξερευνήσεων.
Όσοι υπηρετούμε στο Εγκληματολογικό εργαζόμαστε με επαγγελματισμό, ζήλο, φιλότιμο και έχουμε άριστη συνεργασία μεταξύ μας τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη λέξη συνάδελφος, με απώτερο σκοπό την προαγωγή του υπηρεσιακού συμφέροντος.

Όπως συμβαίνει σχεδόν με όλες τις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. έτσι και στο Εγκληματολογικό υπάρχουν προβλήματα τα οποία θα αρχίσουμε να αναδεικνύουμε και να καταγγέλλουμε σε επόμενα άρθρα μας. Η Εγκληματολογική Υπηρεσία όταν καταφέρνει να φέρει εις πέρας μεγάλες υποθέσεις, τις αναδεικνύει και τις δημοσιοποιεί, προκειμένου να γνωρίζουν άπαντες τα πλήγματα που επιτυγχάνει κατά της εγκληματικότητας ώστε να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες. Την ίδια όμως ευαισθησία οφείλει να επιδεικνύει και σε όποιας φύσης προβλήματα παρουσιάζονται καθημερινά και απασχολούν τους συναδέλφους, σε αρκετά εκ των οποίων δεν δίνει τη βαρύτητα που οφείλει, άλλοτε συνειδητά και άλλοτε όχι.

Γι αυτό και εμείς, ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών που απαριθμεί περισσότερα από 10.000 μέλη, αναλαμβάνουμε το ρόλο που μας έχει ανατεθεί από τους συναδέλφους που μας έχουν εκλέξει, να καταγγέλλουμε τα όποια προβλήματα της Υπηρεσίας και τις τυχόν αυθαιρεσίες της Διοίκησης προκειμένου να προστατεύσουμε τα μέλη μας και να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα τους.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους να μας κάνετε κοινωνούς οποιουδήποτε υπηρεσιακού προβλήματός σας και δεσμευόμαστε πως θα πράξουμε ότι περνά από το χέρι μας για την ανάδειξη και την  αντιμετώπισή του όπως κάνουμε από την πρώτη στιγμή που μας στηρίξατε και μας επιλέξατε με την ψήφο σας.

Δεν διαθέτουμε κάποιο μαγικό ραβδί ώστε να διορθώσουμε όλα τα προβλήματα, ούτε θα επωμισθούμε το έργο της Διοίκησης, όμως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα επιλύσουμε, έχοντας ως αρωγούς τα μαχητικά προεδρεία της Ένωσής μας και της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

(Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών «Σύγχρονη Αστυνομία»)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis