Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:26 | 17/12/2019

Γνωρίζεται ότι την 17-12-2019 Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου  και  της Γραμματείας Γυναικών της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας και στο «Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Καβάλας» (πρώην Παιδόπολη-Άγιος Γεώργιος) με ανθρωποκεντρικό σκοπό ενόψει των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, με έξοδα του ταμείου μας και  με την πολύτιμη συμβολή των μελών μας, παραδόθηκαν  παιχνίδια, είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και είδη ένδυσης-υπόδησης  για τα παιδιά των δομών φιλοξενίας.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια παραμονής τους εκεί, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις διευθύντριες και το προσωπικό των Ιδρυμάτων, να ενημερωθούν για τις δράσεις τους και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις των κτιρίων, όπου προσφέρονται ποικίλες υπηρεσίες στον τομέα της εκπαίδευσης και της εν γένει ψυχικής και σωματικής υγείας των φιλοξενούμενων παιδιών.

Μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, στο οποίο καλούνται να λειτουργήσουν οι διάφοροι κοινωνικοί φορείς και τα Ιδρύματα στη Χώρα μας, η Ένωσή μας δηλώνει αμέριστη συμπαράσταση και ευγνωμοσύνη για την προσφορά τους, επιφυλασσόμενη να αναλάβει μελλοντικά φιλανθρωπικές-κοινωνικές δράσεις και σε άλλες περιοχές της Περιφέρειάς μας. Η Ένωσή μας με κοινωνικά αντανακλαστικά και ανθρωποκεντρικές ευαισθησίες, παραμένει πάντα δίπλα στον πολίτη και την κοινωνία, με ιδιαίτερη έμφαση στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως τα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του τόπου.
 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis