Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 10/08/2021

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χώρας Γορτυνίας ανακάλεσε ότι Ταξίαρχος ζήτησε «μέσο» για να στείλει πυροσβεστικά στις φωτιές, όπως ξεκαθαρίζει σε δήλωσή του ο δικηγόρος του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., Διαμαντής Μπασαράς.


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας: Σε διαθεσιμότητα ανώτερος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.Παράλληλα ο κ. Μπασαράς τονίζει πως ότι δεν υπήρξε ποτέ τηλεφωνική συνομιλία με το προειρημένο περιεχόμενο μεταξύ του εντολέα του και του Προέδρου της Κοινότητας Χώρας Γορτυνίας.


Αναλυτικά η δήλωση του Διαμαντή Μπασαρά

Τις τελευταίες ώρες διακινείται στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χώρας Γορτυνίας, που επλήγη από την καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή της Γορτυνίας, αναφέρει ότι, για τη συνδρομή πυροσβεστικού οχήματος στην πυρκαγιά, ρωτήθηκε από τον εντολέα μου σε μεταξύ τους τηλεφωνική συνομιλία «εάν υπάρχει πολιτικό μέσο».

Ξεκαθαρίζεται, λοιπόν, ότι δεν υπήρξε ποτέ τηλεφωνική συνομιλία με το προειρημένο περιεχόμενο μεταξύ του εντολέα μου και του Προέδρου της Κοινότητας Χώρας Γορτυνίας. Άλλωστε, δεν είναι της δικαιοδοσίας του εντολέα μου να αποστέλει πυροσβεστικά οχήματα για κατάσβεση, έργο που ανήκει στην Πυροσβεστική.

Είναι απολύτως κατανοητή η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι συμπολίτες μας λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών, που έχει βυθίσει στην θλίψη την Ελλάδα, ωστόσο ουδείς μπορεί με αναληθείς και αβάσιμες δηλώσεις να καταστρέφει μια προσφορά τριάντα ετών στο κοινωνικό σύνολο.

Η συγκεκριμένη δήλωση ρητώς έχει ανακληθεί ως προς το πρόσωπο του εντολέα μου με χθεσινή δήλωση του Προέδρου της Κοινότητας Χώρας Γορτυνίας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και θα ζητηθεί να ανακληθεί και ενώπιον της Υπηρεσίας του, ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα και δημοσίως με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, άλλως, ο εντολέας μου θα αναγκασθεί προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη για παροχή προστασίας.

Ο δικηγόρος Διαμαντής Μπασαράς

Ο δικηγόρος Διαμαντής Μπασαράς

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

 
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis