Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:28 | 23/03/2016

Για τα δάνεια των στρατιωτικών, τα στεγαστικά κυρίως πολλά έχουν ειπωθεί.

Κι ακόμη περισσότερες υποσχέσεις έχουν δοθεί.

Τίποτα δεν έχει γίνει ούτε καν για τα δάνεια από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Αυτό προκύπτει από την επιστολή που έστειλε σε βουλευτές η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Διαβάστε τι γράφουν:

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι στα πλαίσια των συναντήσεων μας με συναδέλφους που εργάζονται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, τέθηκαν στην Ένωση μας παρατηρήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν στην λήψη στεγαστικών δανείων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

   Ειδικά αναφέρθηκαν τα προβλήματα από το υψηλό επιτόκιο που διέπει αυτά τα δάνεια, την στιγμή που τα τρέχοντα επιτόκια των τραπεζών βρίσκονται στο ναδίρ μετά και από την πτώση τους από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Επίσης παρατηρήθηκε το γεγονός πως οι υπάρχουσες ρυθμίσεις των στεγαστικών δανείων από το ΤΠ&Δ δεν αποτελούν πραγματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των δανειοληπτών οι οποίοι δυσκολεύονται στην αποπληρωμή τους και έχουν ανάγκη από ένα ουσιαστικό πλαίσιο αντιμετώπισης τους. 

  Κατόπιν αυτού και λόγω του ότι απαιτούνται διορθωτικές κινήσεις προς βελτίωση του πλαισίου αντιμετώπισης των προβλημάτων  των στρατιωτικών που έχουν λάβει στεγαστικό δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, η Ένωση μας σας παρακαλεί για τις κατά την κρίση σας ενέργειες για την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων

Militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis