Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 17/03/2021

Ανάρτηση του κ.  Ιωάννη Κατσιαμάκα στο fb:

Με την εκλογή στη θέση του Προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ του μέχρι τώρα Γενικού Γραμματέα Ανδρέα Βέλλιου, παρέδωσα σήμερα τα ηνία της Ομοσπονδίας μας σε έναν άξιο συνεργάτη, βέβαιος ότι θα τιμήσει το αξίωμα και την αποστολή του κατά τον καλύτερο τρόπο.
 
Ψηθήκαμε στο ίδιο «καμίνι» των αγώνων τα τελευταία χρόνια και δώσαμε πολλές μάχες για τα δικαιώματα και τα αιτήματα των Αξιωματικών του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Η ζοφερή πραγματικότητα όμως έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη του αγώνα. Η επόμενη περίοδος επιφυλάσσει νέες δοκιμασίες για όλους. Προσωπικά θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας.
 
Η εμπειρία που απέκτησα κατά τη μακρόχρονη συνδικαλιστική μου πορεία αποτελεί παρακαταθήκη, πολύτιμη για το συνδικαλιστικό μας κίνημα. Ιδίως η επτάχρονη θητεία μου ως Προέδρου της Ομοσπονδίας μας, μου έμαθε ότι τίποτε δεν χαρίζεται.
 
Όλα κατακτώνται με αγώνες και θυσίες.
 
Συνεχίστε λοιπόν τον ωραία αγώνα πιστοί στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες γαλουχηθήκαμε. Να είστε βέβαιοι ότι με αυτά τα «όπλα» τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες, θα τους νικάτε πάντα, όσα εμπόδια κι αν τοποθετούνται στο πέρασμά σας.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Γιάννης Κατσιαμάκας, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis