Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 14/10/2018

Γόρδιος δεσμός παραμένει το θέμα της διαχείρισης του μεταναστευτικού προβλήματος για την ελληνική πολιτεία, η οποία αρνείται πεισματικά να λάβει ουσιαστικά μέτρα για την επίλυσή του. Οι συνάδελφοι όλων των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία, μα και καταπάτηση των ιδιωτικών και εργασιακών τους δικαιωμάτων μέσα από τις σπασμωδικές και χωρίς καμία αξιολόγηση , εντολές της ηγεσίας για μέτρα εκτάκτου χαρακτήρα, τα οποία κάθε φορά κατά την εφαρμογή τους αποδεικνύονται ως πρόχειρα ημίμετρα.

Είναι αδιανόητο σε μια συντεταγμένη πολιτεία να μετακυλίεται το βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος στην Ελληνική Αστυνομία, με τους λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς να κωφεύουν επιδεικτικά.

Καλούμε την ηγεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αλλά και την ηγεσία του Αρχηγείου να αναθεωρήσει εντολές τύπου μπαλώματος, όπως την μετακίνηση συναδέλφων σε όμορους νομούς για τον έλεγχο των ροών προς την πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς και την τοποθέτηση στατικών δυνάμεων, εκ των πλέον μάχιμων υπηρεσιών, όπως είναι οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και Ζήτα, σε κεντρικά σημεία της πόλης, με σκοπό να παριστάνουν  τα ‘’σκιάχτρα’’ ώστε  να εμποδίζουν τυχόν νέες απόπειρες κατασκήνωσης από παράτυπους μετανάστες.

Το μόνο που θα πετύχουν τέτοιου είδους μέτρα είναι η περαιτέρω αποδυνάμωση της αστυνόμευσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ρίχνοντας περισσότερο νερό στον μύλο της ήδη καλπάζουσας εγκληματικότητας.

Αναμένουμε από την φυσική μας ηγεσία ουσιαστικές λύσεις επί του θέματος, αναλογιζόμενη πάντοτε ότι η ελληνική αστυνομία ως θεσμός και φορέας είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στο άρμα της αθρόας μετανάστευσης στη χώρα.

Ταυτόχρονα θα  πρέπει όλοι η αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς να εκπονήσουν ένα στρατηγικό σχέδιο διαχείρισης του προβλήματος,ώστε επιτέλους να εμφανιστούν δείγματα γραφής μιας ευνομούμενης πολιτείας.

                                                                                       Με εκτίμηση

  Για το Δ.Σ

 

                           -Ο-                                                          -Ο-

                               ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                 

                                ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ              ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

                        (6971 942274)                                   (6972 675521)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis