Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 05/06/2018

“Φωτιές” έχει ανάψει η φωτογραφία μιας γυναίκας από την Ικαρία, η οποία συμμετέχει στην Εθνοφυλακή του νησιού. Ο ΑΝΥΕΘΑ Φώτης Κουβέλης με έγγραφό του προς το ΓΕΣ ζήτησε να πληροφορηθεί από που και από πότε συμμετέχουν γυναίκες στην Εθνοφυλακή. Το ΓΕΣ βρέθηκε σε αμηχανία, μέχρι να υπάρξει η διευκρίνηση από το ΥΠΕΘΑ πως θα υπάρξει σύντομα πρόβλεψη για την συμμετοχή των γυναικών στην Εθνοφυλακή.

Απ΄ ότι φαίνεται η προσέγγιση που υπάρχει για τη συμμετοχή των γυναικών στην Εθνοφυλακή είναι διαφορετική, αλλά θα επικρατήσει η άποψη Καμμένου ο οποίος στο παρελθόν έχει εκφράσει την άποψη πως ακόμη και η στράτευση των γυναικών θα μπορούσε να τεθεί υπό συζήτηση και προβληματισμό.

[custom:google-ads]

Οι του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων μάλιστα με ανακοίνωσή τους ακριβώς αυτό υποστηρίζουν γράφοντας ότι επειδή το θέμα της στράτευσης γυναικών δεν μπορεί να προχωρήσει, ο ΥΕΘΑ το επιδιώκει μέσω της Εθνοφυλακής.

Το ενδιαφέρον του θέματος έχει να κάνει με την ανταπόκριση που θα δείξουν ή δεν θα δείξουν οι γυναίκες. Γιατί όλοι μας κουβεντιάζουμε το θέμα χωρίς να έχουμε μετρήσει αυτόν το παράγοντα.

militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis