Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 07/05/2022

Μια γυναίκα στη Γερμανία κρίθηκε ένοχη  επειδή άνοιξε τρύπες στα προφυλακτικά του συντρόφου της σε μια προσπάθεια να μείνει έγκυος.

Η γυναίκα, 39 ετών, είχε «φιλική σχέση με προνόμια» με τον άνδρα (friends with benefits), όταν ξεκίνησε σκόπιμα να "σαμποτάρει" τα προφυλακτικά εν αγνοία του.

Η υπόθεση έγραψε νομική ιστορία, σύμφωνα με την δικαστή, επειδή το συγκεκριμένο έγκλημα που ονομάζεται «stealthing» (σ.σ. κάτι που δεν γίνεται αντιληπτό) συνήθως διαπράττεται από άνδρες (σ.σ. αφαιρούν κρυφά το προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ) αλλά σε αυτήν την περίπτωση διαπράχθηκε από μια γυναίκα.

Στην καταδικασθείσα επιβλήθηκε η ποινή της φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε διαδικτυακά στις αρχές του 2021 και ξεκίνησε μια περιστασιακή, σεξουαλική σχέση.

Εκείνη ανέπτυξε βαθύτερα συναισθήματα για τον σύντροφό της, αλλά ο 42χρονος της είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελε να είναι αφοσιωμένος σε μια σχέση.

Ετσι, η γυναίκα τρύπησε κρυφά τα προφυλακτικά που χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, με την ελπίδα να μείνει έγκυος, χωρίς όμως να τα καταφέρει

Παρόλα αυτά, του έστειλε ένα μήνυμα μέσω WhatsApp λέγοντας του ότι πίστευε ότι ήταν έγκυος - και του ομολόγησε τι ακριβώς είχε κάνει.

Στη συνέχεια ο ανυποψίαστος άνδρας υπέβαλε μήνυση σε βάρος της. Αν και οι εισαγγελείς και το δικαστήριο συμφώνησαν ότι είχε διαπραχθεί έγκλημα, υπήρχε αρχικά αβεβαιότητα για την κατηγορία που έπρεπε να της αποδοθεί.

«Εχουμε γράψει νομική ιστορία εδώ σήμερα», δήλωσε η δικαστής στο περιφερειακό δικαστήριο του Μπίλεφελντ.

Αφού πρώτα διερεύνησε εάν το έγκλημα συνιστούσε βιασμό, αποφάσισε ότι η κατηγορία για σεξουαλική επίθεση ήταν κατάλληλη.

(με πληροφορίες από Skynews, Bild)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis