Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:38 | 26/08/2022

45χρονη γυναίκα καταγγέλλει ξυλοδαρμό από ανώτερο αστυνομικό που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια επεισοδίου που είχαν μεταξύ τους μετά από παραλίγο τροχαίο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του alphatv.gr, ο περιστατικό έγινε στην Καλαμαριά εχθές το πρωί. Η γυναίκα προσπαθούσε να βγάλει το αυτοκίνητό της από θέση στάθμευσης, την ώρα που ο αστυνομικός περνούσε από το σημείο με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να του κλείσει το δρόμο και παραλίγο να προκληθεί τροχαίο.

Διαβάστε επίσης

Εκνευρισμένος ο αστυνομικός της ζήτησε το λόγο και σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας την εξύβρισε και στη συνέχεια τη χαστούκισε τρεις φορές.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία του αστυνομικού η γυναίκα τον εξύβρισε, τον έφτυσε και άρπαξε το κινητό του μέσα από το αυτοκίνητο και του το πέταξε με σκοπό να τον χτυπήσει.

Αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθεί κόσμος στο σημείο και αμέσως μετά κατέφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Τα δύο εμπλεκόμενα μέρη οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς, όπου ο αστυνομικός κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και λίγη ώρα αργότερα, αφού κρατήθηκε η γυναίκα, κατέθεσε μήνυση και εκείνη για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, με αποτέλεσμα να κρατηθεί και ο αστυνομικός μέχρι αργά το βράδυ.

Ενημερώθηκε η Εισαγγελία για το περιστατικό και σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά θα δικαστούν χωρίς την αυτόφωρη διαδικασία.

Σήμερα το πρωί η γυναίκα πήγε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, προκειμένου να έχει κάποιο έγγραφο και από ιατροδικαστή.

Αναμένονται οι εξελίξεις στη δικαστική αίθουσα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis