Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ
13:08 | 18/08/2022

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 6χρονος Νικόλας, το αγόρι που είχε διακομιστεί, το απόγευμα της Τετάρτης 17/7, με εγκεφαλική αιμορραγία στο ΑΧΕΠΑ από το Νοσοκομείο Βέροιας.

Αστυνομικοί των Ομάδων Δίας και Ζ έστησαν γέφυρα ζωής για να μεταφερθεί ο μικρός όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο νοσοκομείο. Οι γονείς του αγοριού συγκλονισμένοι τους ευχαριστούν.

Διαβάστε επίσης

«Μεταφερθήκαμε στη Βέροια με ασθενοφόρο. Εκεί το παιδί έπεσε σε κώμα, το διασωληνώσαμε. Πήγαμε στο ΑΧΕΠΑ. Είχαν κλείσει όλη τη Θεσσαλονίκη. Ειλικρινά μπράβο τους, δεν υπήρχε εμπόδιο στο να πάμε. Αυτή τη στιγμή η κατάστασή του είναι σταθερή. Θα φανούν όλα όταν ξυπνήσει» λέει η μητέρα του Νικόλα στον ΑΝΤ1.

«Φτάσαμε πάρα πολύ γρήγορα. Αλλιώς θα αργούσαμε, δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσουμε εγκαίρως. Το ευχαριστώ όχι είναι λίγο, δεν έχω λόγια να τους ευχαριστήσω. Ήταν μεγάλη επιχείρηση, δεν ήταν κάτι απλό» αναφέρει ο πατέρας του 6χρονου.

Το αγοράκι από τη Βέροια, που αντιμετωπίζει εκ γενετής πρόβλημα υγείας, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία στο σπίτι του. Μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης ενδοεγκεφαλικού αιματώματος.

Στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου όπου παρακολουθείται μετεγχειρητικά.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis