Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:52 | 22/02/2018

Συναδέλφισσα-ε

Η θητεία της παρούσας Διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας ολοκλήρωσε τον κύκλο της και έτσι την Δευτέρα 26-02-2018 θα διενεργηθούν αρχαιρεσίες προκειμένου μέσα από δημοκρατικές διεργασίες οι συνάδερφοι μας αποφασίσουν για τα προσωπα εκείνα που θα συνεχίσουν τόσο το έργο της Ενώσεως μας αλλά θα αποφασίσουν και για τους Αντιπροσώπους τους στο δευτεροβάθμιο όργανο με την Ομοσπονδία μας.(Π.Ο.ΑΣ.Υ).

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας είναι λίγο πολύ γνωστά, όπως γνωστός είναι και ο τρόπος αντιμετώπισης τους, ο οποίος υποχρεωτικά περνά μέσα από το μονοπάτι της επιμονής και της προσπάθειας.

Με βάση αυτά τα δύο στοιχεία σκοπεύουμε να κινηθούμε προκειμένου αντιμετωπίσουμε την ανάγκη για προσφορά από κοινό καλό απαλλαγμένοι από αναχρονιστικές νοοτροπίες περί ημέτερων και αλλοτρίων.

Δεν πιστευούμε ότι τα αξιώματα κερδίζονται με υποσχέσεις…

Τα αξιώματα κερδίζονται με πολύ δουλειά και ενδιαφέρον για τον συνάδερφο.

Με γνώμονα τα παραπάνω θέτω ευατόν προς κρίση των συναδέρφων μου και εύχομαι η επόμενη μέρα των εκλογών να μας βρει ενωμένους και δυνατότερους για την υπεράσπιση των συμφερόντων των συναδέρφων μας.

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ Γεώργιος

με την παράταξη

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Όταν μιλάει η εμπειρία των Αμεσοδρασιτών – Εξαιρετική προσέγγιση απειλής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis