Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 19/07/2021

Προς:  Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

 

Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας

 

Θέμα: «Ενίσχυση της Υ.Α. Μυκόνου με Ομάδες Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας»

Κύριε Αρχηγέ,

Με έκπληξη και απορία ενημερωθήκαμε για τις καταγγελίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας, που αφορούν κατάφορη παραβίαση των κανονισμών του Σώματος και το μη σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας.

Όπως αναλυτικά αναφέρεται στο επισυναπτόμενο έγγραφο, διατάχθηκαν συνάδελφοί μας με εύλογες οικογενειακές υποχρεώσεις να μετακινηθούν άμεσα για τη Μύκονο, χωρίς να ληφθούν αυτές υπόψη από τη διοίκηση και κυρίως χωρίς να εξετασθεί το ενδεχόμενο να υπήρχαν ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών, από άλλες περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τακτική απενημέρωση των αστυνομικών

Πρόκειται δηλαδή για συνέχιση της ίδιας τακτικής που απαξιώνει τον αστυνομικό ως άνθρωπο με δικαιώματα και υποχρεώσεις, θέτει δε εν αμφιβόλω συνολικά την αξιοπιστία των αποφάσεων της διοίκησης ενώ  τορπιλίζει και την όποια αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών.

Επειδή, όπως και ο ίδιος έχετε πολλές φορές τονίσει, είναι μείζονος σημασίας η προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων του χαμηλόβαθμου προσωπικού, δεν κατανοούμε τη σκοπιμότητα αυτής της διαταγής, που την χαρακτηρίζει μάλλον η ανευθυνότητα και ότι όλα λειτουργούν με τον «αυτόματο πιλότο».

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 (Το έγγραφο της Ένωσης επισυνάπτεται στο συνημμένο αρχείο)

Συνημμένα αρχεία: kavala_1.pdf

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis