Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:34 | 13/06/2017
 
Στις 12 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης το συμβούλιο μεταθέσεων για τις έκτακτες μεταθέσεις με αφορμή την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών.
 
Στο συμβούλιο παρέστη αρχικώς ο  νόμιμα εκλεγμένος εκπρόσωπος της ένωσής μας, πλην όμως αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση αυτού, επειδή  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Διοίκηση αποφάσισε να πραγματοποιήσει μεταθέσεις σε υπηρεσίες όπου δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις, δηλαδή καθ΄ υπέρβαση.
 
Η διαβεβαίωση εκ μέρους  της Διοίκησης, ότι υπάρχει προφορική δέσμευση από την πλευρά του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για αύξηση των οργανικών θέσεων στο άμεσο μέλλον  σε συγκεκριμένη υπηρεσία, δεν μας βρίσκει σύμφωνους λόγω του ότι υπό τις παρούσες συνθήκες, οι τοποθετήσεις αυτές αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του άρθρου 17 του Π.Δ. 100/2003.
 
Από την πλευρά μας, και πριν την αποχώρηση του εκπροσώπου μας, ζητήσαμε να αναβληθεί το συγκεκριμένο συμβούλιο μεταθέσεων και να πραγματοποιηθεί όταν και εφόσον γίνει η τροποποίηση και η αύξηση  των οργανικών θέσεων  της Διεύθυνσή μας και όχι  αυτή τη στιγμή που υπάρχουν μόνο προφορικές δεσμεύσεις.
 
Σκοπός της παρουσίας του εκπροσώπου μας στο συμβούλιο μεταθέσεων είναι η διαφύλαξη των συμφερόντων των μελών μας με την πιστή εφαρμογή του κώδικα μεταθέσεων μέσω του  προβλεπόμενου προεδρικού διατάγματος (Π.Δ. 100/2003).
 
Κάνουμε σαφές στα μέλη μας ότι θα σταθούμε δίπλα τους σε κάθε άσκηση νόμιμου δικαιώματος που απορρέει από το ισχύων Π.Δ.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο Πρόεδρος
 
 
ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος
6 9 4 6 1 2 0 2 1 8
 
Ο Γενικός Γραμματέας
 
 
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος
6944915881
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis