Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:47 | 19/10/2017

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης:

 

Συνάντηση πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης μας με τον επιτελάρχη κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ την 14/10/2017 στο γραφείου του στην Αθήνα,

    Αντικείμενο της συνάντησης ηταν σημαντικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των συναδέλφων μας στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την προστασία του πολίτη.

     Κατατέθηκε υπόμνημα πάνω στο οποίο τοποθετήθηκε ο Στρατηγός. Τα θέματα αφορούν.

-   Για την εκπαίδευση τόνισε ότι έχει προγραμματιστεί και θα ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη αυτής.

 - Επειδή στα Χανιά δημιουργήθηκαν δυο νέες υπηρεσίες θα γίνει προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθούν μεταθέσεις, έστω λίγες στον αριθμό για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

-  Στην αύξηση οργανικών θέσεων στο Τ.α.ε. Λασιθίου μας απάντησε ότι θα είναι πολύ λίγες οι οργανικές, αλλά ότι μετάθεση συναδέλφων πραγματοποιηθεί στην Δ.Α. Λασιθίου θα πρέπει να τοποθετούνται στην Ιεράπετρα.

-  Για τα οχήματα μας ενημέρωσε ότι έχει γίνει προγραμματισμός και η Κρήτη θα παραλάβει και αυτή μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

(Εάν υπάρχει κάποιος χρονικός ορίζοντας)

-  Για τα υλικά μας τόνισε οτι αναγνωρίζει οτι τα αιτήματα μας είναι εύλογα δυστυχώς όμως δεν υπάρχει κάποια προοπτική για το άμεσο μέλλον. Η Ένωση μας θα επανέλθει σύντομα για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των συναδέλφων όσο και στην ασφάλεια του.

-   Όσο για την έλλειψη προσωπικού στην  Γ.Α.Δ.Π. Κρήτης η ηγεσία γνωρίζει το θέμα και έχει την πρόθεση να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις στο μέλλον.

-   Επίσης όσο αφορά της περιπολίες των Ειδικών υπηρεσιών στην ύπαιθρο για την καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας, συμφώνησε μαζί μας ότι πρέπει να αποτελείτε το λιγότερο από 3 άτομα και ότι κάτω από αυτό τον αριθμό δεν πρέπει να βγαίνει υπηρεσία καθόλου καθώς κρίνεται επικίνδυνο.

        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

                 -Ο-                                                          -Ο-

           ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                     ΖΗΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis