Συνελήφθη χθες (14-02-2015) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, 28χρονος, διότι είχε εγκαταστήσει σε περίπτερο ιδιοκτησίας του παράνομο τυχερό παίγνιο. Ανωτέρω παίγνιο κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα σε βάρος μίας 20χρονης αλλοδαπής και ενός 34χρονου αλλοδαπού, για –κατά περίπτωση- αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφία πιστοποιητικών και νομοθεσία περί αλλοδαπών. Συγκεκριμένα στον Προμαχώνα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο των επιβατών λεωφορείου που εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο Αθήνα – Ρουμανία, οι προαναφερόμενοι κατείχαν και επέδειξαν διαβατήριο και ταυτότητα αντίστοιχα, τα οποία αντιστοιχούσαν σε άλλα πρόσωπα. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.
Συνελήφθησαν, επίσης, χθες το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος ασφάλειας Βέροιας, 2 άτομα ηλικίας 17 και 39 ετών για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω να προβαίνουν σε αγοροπωλησία ηρωίνης βάρους 8,7 γραμμαρίων έναντι του χρηματικού ποσού των 250 ευρώ. Ανωτέρω ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε καθώς και 1 ΙΧΦ όχημα, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.
Τέλος, χθες το μεσημέρι στα Γιαννιτσά Πέλλας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 35χρονος, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ποσότητα ηρωίνης βάρους 1,2 γραμμαρίων.