Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:19 | 09/12/2021

Οι υπηρεσίες που προσφέρει αποτελούν ούτως ή άλλως λειτούργημα, αφού αψηφώντας κάθε δυσκολία και κίνδυνο, προστρέχουν πάντα να βοηθήσουν κάθε έμψυχο ον που έχει ανάγκη, χρειάζεται βοήθεια ή κινδυνεύει το ίδιο ή η περιουσία του.

Επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μια τέτοια υπηρεσία σε κάθε ευκαιρία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο παρέχοντας αρωγή εκεί που χρειάζεται.

Για μια ακόμα φορά λοιπόν οι πυροσβέστες βρίσκονται στο πλευρό ανθρώπων και παιδιών που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας τρόφιμα που συγκέντρωσαν οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι των υπηρεσιών Διοίκηση Χανίων, 1ος Π.Σ. Χανίων, 2ος Π.Σ. Χανίων, Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου, Πυροσβεστική Υπηρεσιά Βρυσών, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καμπανού, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καντάνου, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανωπόλεως και Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Χανίων.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν σήμερα από τον Αντιπύραρχο, Αναπληρωτή Διοικητή Διοίκησης Π.Υ. Ν. Χανίων, Αντώνη Πρωτοπαπαδάκη στην κοινωνική λειτουργού του οργανισμού στα Χανιά, με τον κ. Πρωτοπαπαδάκη να συγχαίρει τους ανθρώπους του "Χαμόγελου του Παιδιού" για το έργο που εκτελούν και να διαβεβαιώνει ότι  η υπηρεσία θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους.

 

flashnews.gr​

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis