Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:39 | 19/06/2020

Συγκλονίζει η γυναίκα που έχασε το παιδί της, λόγω του απατεώνα γιατρού. Η ίδια περιέγραψε στον ΑΝΤ1 την περιπέτεια που είχε η οικογένεια και κυρίως το άρρωστο παιδί της, λόγω του ανθρώπου αυτού.

Όπως είπε η γυναίκα, γνώρισαν τον «γιατρό» σε κλινική των Αθηνών, ενώ στα e-mail που τους έστελνε υπέγραφε ως νευροχειρουργός ογκολόγος.

«Μας είπε ότι η δουλειά του ήταν σε σπουδαίο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας, στο οποίο μάλιστα νοσηλεύεται ο Σουμάχερ και επιλέγει να βοηθά Ελληνόπουλα. Ότι υπάρχει πρωτοποριακή τεχνική, ιατρικής φύσεως, όχι εναλλακτική, η οποία είναι υπό έγκριση από τον παγκόσμιο οργανισμό φαρμάκων».

Και έτσι, εμπιστευόμενη τον ψευτογιατρό, η οικογένεια διέκοψε τη θεραπεία του παιδιού, για να κάνει τη «δική» του.

«Το παιδί φυσικά έμεινε ακάλυπτο γιατί όλα αυτά τα αηδιαστικά φάρμακα που του χορηγούσε δεν ήταν θεραπεία», είπε η μητέρα.

«Έλεγε ότι δεν έχει δικό του ιατρείο λόγω του ότι δουλεύει στην Ελβετία και γι’ αυτό συνεργάζεται με κλινικές. Είχε μια απίστευτη πειθώ, έναν τρόπο να μαγνητίζει τους ανθρώπους. Και το έκανε ακόμα κι όταν τον ρωτούσαμε γιατί αυτά που λέει έρχονται σε αντίθεση με τους άλλους Έλληνες γιατρούς, εσείς μας λέτε ότι το παιδί θα γίνει καλά», περιέγραψε το θύμα του απατεώνα, σημειώνοντας πως ο Κοντός έκανε λόγο για «πλήρη ίαση».

«Θα παντρέψουμε το παιδί, θα το δείτε νυφούλα», έλεγε και απαντούσε πως «εκεί, στην Ελβετία, όσα βλέπω εγώ σε μια μέρα τα βλέπουν εδώ σε έναν χρόνο».

Η άτυχη γυναίκα εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην ΕΛ.ΑΣ. και την πεποίθηση ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, ώστε να μην περάσουν άλλες οικογένειες αυτά που πέρασε η ίδια και η οικογένειά της.

Σημείωσε, μάλιστα, πως μία ένεση πραγματοποιήθηκε μπροστά σε άλλον γιατρό, τονίζοντας ότι «δεν μπορούσε να πάει εμάς το μυαλό μας ότι πηγαίνοντας σε διαγνωστικό και ζητώντας τον κ. Κοντό, ο γιατρός που θα ήταν εκεί θα το έδινε σε έναν απατεώνα».

«Τα σκευάσματα που έδινε ήταν... εξιδανικευμένα φάρμακα και μάλιστα ήθελε να κάνει εξέταση αίματος και στο άλλο μου παιδί για να βρει το DNA, να συμπληρώσει το DNA των παιδιών.

Για το παιδί μας, για τη δικαίωσή του, το ταλαιπώρησε με όλα αυτά τα αηδιαστικά σκευάσματα και τον εξοντωτικό τρόπο θεραπείας που είχε, να πρέπει να σηκώνεται κάθε πρωί και να παίρνει 20 βιταμίνες μονορούφι και όλη την ημέρα ανά μία ώρα να καταπίνει αυτά τα αηδιαστικά πράγματα», κατέληξε η γυναίκα.

Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis