Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
100pol
18:14 | 22/09/2022

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής:

Μετά λύπης μας, για άλλη μία φορά οι Έλληνες Αστυνομικοί γίναμε μάρτυρες και αποδέκτες ενός «μηδενικού».

Διαβάστε επίσης

Παρά τις διαβεβαιώσεις της Πολιτικής Ηγεσίας της Χώρας, για την έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς του πολύτιμου έργου που επιτελεί η Αστυνομία, εντούτοις το μόνο που λάβαμε ήταν:

• Υποσχέσεις

• SMS

• Συγχαρητήρια

• Χαρούμενα φωτογραφικά στιγμιότυπα

• Εναγκαλισμούς για τα μάτια του κόσμου.

Στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, δεν ανακοινώθηκε καμία παροχή προς τους Έλληνες Αστυνομικούς. Για του λόγου το αληθές, δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά για το οτιδήποτε.

Ούτε για την αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικινδύνου, ούτε για την εφαρμογή του Νόμου και τη συμμόρφωση του Κράτους με τις Αποφάσεις του ΣτΕ σύμφωνα με τις οποίες οι μισθοί πρέπει να επανέλθουν στην προτέρα κατάσταση, ούτε για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού στον Έβρο το 2020, ούτε για τον καθοριστικό ρόλο στην πανδημία. για τίποτα απολύτως.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν ο αριθμός των θέσεων για τις έκτακτες μεταθέσεις που αποφασίστηκε από την Ηγεσία. Καμία μετάθεση συναδέλφου, από και προς την επαρχία.

Μηδέν (0) έκτακτες μεταθέσεις, τη στιγμή βέβαια που τα φύλλα πορείας για μετακινήσεις «με έξοδα δημοσίου για εκλεκτούς, πάνε και έρχονται».

Το ευχαριστώ λοιπόν, στο αστυνομικό προσωπικό που περιμένει καρτερικά και με τιμιότητα τη σειρά του στον πίνακα για να πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη μετάθεση στον τόπο επιθυμίας του, μοιάζει με όνειρο το οποίο δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ, μετά το τελευταίο «μηδενικό».

Σας δίνουμε και εμείς συγχαρητήρια από τη μεριά μας για ακόμα ένα «μηδενικό» που έρχεστε να προσθέσετε, μαζί με όλα τα άλλα τα τελευταία χρόνια.

Να γνωρίζετε όμως πως η οργή ξεχειλίζει και τα αποτελέσματά της θα αποτυπωθούν σύντομα.

Για το Δ.Σ.

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis