Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:30 | 25/04/2022

Φωτογραφία από μία από τις μοτοσικλέτες που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές του πρώην βαρυποινίτη Γιάννη Σκαφτούρου στα Σκουρτά Βοιωτίας, φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Φέρεται οι δράστες της δολοφονίας να προσέγγισαν το εξοχικό σπίτι του 55χρονου θύματος με 2 ή 3 μοτοσικλέτες. Στην αυλή, όπου βρισκόταν η παρέα των 10 ατόμων μπήκαν 3 άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και άρχισαν να πυροβολούν. Εκτιμάται ότι έξω από το σπίτι, τούς περίμεναν και άλλοι, ώστε να διαφύγουν άμεσα, όπως και έγινε, μόλις βεβαιώθηκαν ότι ο στόχος τους είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η πρώτη εικόνα από τις μαρτυρίες είναι ότι ο Γιάννης Σκαφτούρος καθόταν στην αυλή του εξοχικού του μαζί με τους συμπέθερούς του, πριν οι δράστες τον εκτελέσουν και τραυματίσουν την κόρη και τον συμπέθερό του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μία μοτοσικλέτα παρουσίασε πρόβλημα και εξετράπη της πορείας της στη διασταύρωση Χασιάς με το χωριό Στεφάνι.

Οι δύο αναβάτες έπεσαν στο οδόστρωμα και προσπάθησαν να κλέψουν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, αλλά ο οδηγός του δεν σταμάτησε. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν μέσα στο δάσος. Γίνονται έρευνες από την αστυνομία, ενώ έχει επιστρατευθεί ακόμη και ελικόπτερο. Πιθανόν οι δράστες να έχουν διαφύγει με αυτοκίνητο που οδηγούσαν άλλοι συνεργοί τους, οι οποίοι ήταν στην ομάδα υποστήριξης.  Η μηχανή θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis